• Voor 23:45 uur besteld = morgen bezorgd
  • Tot 9% korting bij 5 artikelen
  • Altijd snel antwoord op je vragen
  • Gratis cadeau bij orderwaarde van € 75

American Crew

American CrewAmerican Crew

Over American Crew

Lees meer

American Crew is in 1994 opgericht door David Raccuglia. Hij voorzag dat mannen steeds meer aandacht aan hun uiterlijk zouden gaan besteden, dus kwam hij met een mannenmerk. American Crew is een Amerikaans merk met betaalbare producten voor mannen die je veel ziet bij barbiers en haarsalons.

Ook vandaag de dag komt American Crew nog steeds met nieuwe producten uit om mee te gaan met veranderende trends. Verzorgingsproducten zonder je mannelijkheid te hoeven inleveren, dat is het motto van American Crew.

American Crew is wellicht een van de bekendste mannenmerken op het gebied van premium producten die toch betaalbaar zijn.

American Crew en Moquer

Toen Moquer in 2014 zijn online duren opende, was American Crew bij de eerste merken die werden aangeboden. Sindsdien is het merk een vaste waarde en er zijn in de loop van de jaren steeds meer producten toegevoegd.

American Crew is een vertrouwd merk voor veel mannen en kan dus niet ontbreken in het assortiment van Moquer. Het is een mooi opstapmerk als je nieuw bent in de wereld van premium producten voor mannen.

American Crew Producten

In eerste instantie was American Crew vooral gericht op haarstylingproducten voor mannen, maar tegenwoordig bieden ze een heel scala aan producten. Zo zijn er ook producten voor je baard en lichaam. Voor veel mannen is American Crew hun eerste aanraking met professionele producten gericht op mannen.

De betaalbare producten zijn een mooie opstap om kennis te maken met andere mooie mannenmerken. De American Crew Classic zijn de American Crew styling producten, zoals de Fiber, Forming Cream, Boost Powder en Shampoo.

Deze categorie is ondanks alle nieuwe producten nog steeds het meest populair bij de meeste mannen, omdat het gewoon goede producten zijn voor een acceptabele prijs.

Lees minder
Filters
48 producten
Sorteren op
48 producten
Sorteren op