• Voor 23 uur besteld = morgen bezorgd
  • 5% korting vanaf 3 producten
  • Altijd snel antwoord op je vragen
  • Cadeau t.w.v. € 7,95 bij orderwaarde van € 75

Baard Conditioner

Wat is een baard conditioner?

Lees meer

Een baard conditioner heeft dezelfde doeleinden als een reguliere conditioner voor je haar, namelijk het hydrateren van je baardharen. Ook helpt het om je baard zachter te maken bij langduriger gebruik.

Wanneer je je baard hebt gewassen met een baardshampoo, dan kan het zijn dat je baard wellicht net iets droger aanvoelt dan normaal en een baard conditioner helpt om de natuurlijke oliën weer aan te vullen voor een gehydrateerde en zachte baard.

Een baar conditioner is dus een helemaal aanvulling op een baardshampoo voor de optimale reiniging van je baard. Dat werkt dus net zo als dat het voor je hoofdhaar werkt.

Waarom een baard conditioner gebruiken?

Een langere baard wordt blootgesteld aan zowel de elementen en ook eten soms. Daarom is het belangrijk om je baard goed te verzorgen en een baard conditioner is wat dat betreft de tweede stap. Baard conditioners bevatten vaak natuurlijke oliën om jouw baardharen te voeden en te verzachten.

Je baard voelt minder ruw aan wanneer je langere tijd een goede baard conditioner gebruikt. Daarnaast zal je baard er dan ook minder droog uitzien, omdat het frequent wordt gevoed met belangrijke voedingsstoffen.

Hoe vaak moet ik een baard conditioner gebruiken?

Een baard conditioner gebruik je net zo vaak als een baardshampoo. Je brengt altijd eerst de baardshampoo aan en als je deze uitgewassen hebt, dan breng je de baard conditioner aan. Laat de conditioner vervolgens enkele minuten even intrekken om het maximale uit de natuurlijke formule te halen.

Een paar keer per week een baard conditioner gebruiken is in principe afdoende, dus eigenlijk vergelijkbaar met een normale conditioner voor je hoofdhaar. Je kan je hoofdhaar en baardhaar dus gemakkelijk tegelijkertijd verzorgen onder de douche in de ochtend of bij de wastafel als je een keer niet doucht.

Beste baard conditioner

In de Moquer shop is een mooie selectie baard conditioners te vinden. Een baard conditioner kan je ook vinden bij de Kruidvat, Etos of supermarkt in sommige gevallen, maar de formules zijn vaak veel minder natuurlijk.

Je wilt hoogwaardige ingrediënten om jouw baard optimaal te verzorgen. Billy Jealousy heeft een paar zeer mooie baard conditioners en RAW Naturals heeft een betaalbare en gezonde versie.

Read less
Filters
9 producten
Sorteren op
9 producten
Sorteren op