cadeau idee voor mannen

De tijd van de feestdagen komt er weer aan en dat betekent een cadeau voor je man (of een man) kopen. Het is niet altijd makkelijk om een cadeau voor hem te vinden en daarom ga ik in deze blogpost in op kado tips voor mannen. Hoe weet je nu wat je jouw lief, of een andere man in je leven kunt geven?

Je wilt natuurlijk wel laten zien dat je om hem geeft en hoe doe je dat nu? In deze rare tijden kan het lijken alsof je uiterlijk minder belangrijk is (je werkt immers veel thuis), maar de camera ziet alles en de mensen in je zoommeetings dus ook.

Een goede verzorging zorgt ervoor dat je als man er altijd tiptop en fris uitziet.

De wintertijd is misschien wel de beste tijd van het jaar om je lief eens te introduceren in de wondere wereld van gezichts-, lichaam- en haarverzorging. In het koude weer heeft de huid veel te verduren en dat is te voelen. Dit merk je vooral wanneer wel eens een bodylotion aanbrengt (of je laat masseren met zo’n lotion), want dat is het moment wanneer je voelt hoe fijn het is als je huid eens goed gehydrateerd is.

Dus waarom zou je hem niet eens verwennen met een lekker verzorgingsproduct. Niet heel anders, maar toch weer eens wat anders dan een geurtje.

Cadeau voor hem: Gezichtscrème

Wil je graag dat je man er net zo leuk uit blijft zien als nu? Dan kan een gezichtscrème een leuk kado idee zijn om te geven. Voor mannen wordt deze in leuke verpakkingen gegeven die hem helpen de juiste hoeveelheid crème op zijn gezicht te smeren.

Hoe zou je lief reageren als hij merkt dat zijn huid na het douchen niet zo strak op zijn gezicht zit? Dat voelt toch veel fijner?

Een van de populaire gezichtscrèmes in de Moquer shop is de Brickell Daily Essential Face Moisturizer. Dit is een zeer natuurlijke en deels organische moisturizer om zijn huid optimaal te verzorgen en zacht te houden. Daar heb je dan zelf ook nog weer profijt van.

Is je man toch meer van de luxe en het jong houden van zijn uitstraling? Dan is de Super Shape Anti-Aging Cream van Baxter of California een leuk geschenk met de kerst. De gouden letters beloven veel kwaliteit en dat is precies wat je krijgt. Deze crème is samengesteld op basis van de laatste onderzoeken in de wetenschap om de mannenhuid zo optimaal mogelijk te verzorgen.

Deze crème heeft ontstekingsremmende ingrediënten en bevat veel vitamine E. Een belangrijke vitamine voor gezonde weefsels, en dit kan ook helpen tegen eczeem[1]. Super fijn om je huid te beschermen tegen vrije radicalen, ontstekingen en om het goed gehydrateerd te houden.

Populaire gezichtscrèmes voor mannen als kado

Cadeau voor hem: Baardolie

Heeft jouw man zijn baard ontdekt en wil hij nu het liefst altijd met een mooie baard rondlopen? Dan kan baardolie een leuk kado idee zijn voor je man. Baardolie zorgt ervoor dat het baardhaar minder stug is, lekkerder ruikt en langer mooi blijft.

Daarbij wordt knuffelen met je man veel fijner omdat zijn baard dan ook minder schuurt.

Het voorkomt namelijk dat het baardhaar uitdroogt en afbreekt. Dit is dus dé manier om een mooie lange(re) baard te krijgen en te houden.

Shear Revival All Purpose Oil is een zeer veelzijdig product dat je kan gebruiken voor zowel je haar, baard en huid. Deze kan je man (of de man die het cadeau krijgt) aanbrengen op handdoek droog haar. Ideaal dus om direct na het douchen en afdrogen aan te brengen.

Zelfs als de huid droog is kan deze olie gebruikt worden om de huid extra te hydrateren. Dit is een absolute win-win-win baardolie.

Heeft je vriend last van een droge huid waardoor hij last heeft van huidschilfers in de baard? De Jack Black Beard Oil kan dan interessant zijn om te bekijken. Het is verruikt met vitamin E ter bescherming van de huid en bevat daarnaast ook nog pruimenolie en meloenolie voor ongekende hydratatie.

Populaire baardolies om cadeau te doen

Cadeau voor hem: een geschenkset voor heren

Je kunt je man met losse producten verwennen, maar je kan natuurlijk ook een leuk pakketje voor hem kopen. Zoals de Billy Jealousy Original Gangster Beard Kit. Dit pakketje bevat baardshampoo, baardolie en een baardkam voor je man, vriend of opa. De kam is ook te gebruiken als bieropener!

Hij kan er dus als een echte Grease-man bijlopen en zijn biertje en die van zijn maten openen tijdens het drinken. Hoe cool is dat?

Andere leuk pakketjes om aan een man te geven vol met mannenverzorgingsproducten zijn de geschenksets van Jack Black.

Deze pakketje kunnen je man overtuigen van het nut van eigen producten in de douche met een mannelijke geur en ingrediënten die juist voor mannen van belang zijn. Deze kun je ook meenemen als verrassing op de wintersport (of welke vakantie dan ook).

Het merk Jack Black heeft ook verschillende mooie geschenksets voor mannen. Zowel een geschenkset met huidproducten als een set voor mannen met baarden.

Cadeau geschenksets voor mannen

Cadeau voor hem: wittere tanden

Geef je man een witte glimlach (en jezelf)

“Als je haar maar goed zit” is een veelgehoorde uitspraak maar natuurlijk is haar niet het enige dat er mooi glanzend uit mag zien. Je huid wil ook wat en een heldere glimlach is ook altijd fijn om te zien (of om te hebben).

We hebben een aantal unieke en heerlijke tandpasta's in de shop. Deze producten komen uit Italië en zorgen niet alleen voor schone tanden en een fris gevoel. Ze hebben hele unieke smaken en kunnen dus een zeer interessant cadeau zijn om iemand eens te verrrassen met iets unieks.

Monderverzorgingsproducten voor mannen

Conclusie

Een mooi en uniek cadeau vinden voor je man, vriend of broer vinden is nooit gemakkelijk. Je wilt met een mooi kado aan komen zetten, maar wellicht niet weer een paar sokken, bierpakket of een dinerbon. Een premium verzorgingsproduct kan dan uitkomst bieden, want elke man wil er toch gewoon verzorgd uitzien en zich goed voelen?

Er zijn gelukkig heel veel verschillende cadeaus om uit te kiezen. Doet jouw vriend of man graag zijn haar goed in model? Dan kan een leuk haarproduct uitkomst bieden! Draagt hij een baard? Ga voor een geschenkset met mooie baardproducten! De keuze om uit te kiezen om kado te doen is oneindig. In de Moquer shop hebben we meer dan 900 producten voor mannen beschikbaar!

En dan nog even dit...

Vergeet je uiteraard niet in te schrijven voor onze wekelijkste update met nieuwe blogs, kortingen en meer! Op onze Facebook en Instagram kan je ook heel veel tips and tricks vinden voor de beste mannenproducten, dus er zit altijd wel een goede kadotip bij!