• Voor 23:45 uur besteld = morgen bezorgd
  • Tot 9% korting bij 5 artikelen
  • Altijd snel antwoord op je vragen
  • Gratis cadeau bij orderwaarde van € 75

Daimon Barber

Daimon BarberDaimon Barber

Over Daimon Barber

Lees meer

Daimon Barber is een echt Brits kappersmerk, maar dan gericht op de moderne man. In 2011 werd Daimon Barber opgericht door twee broers uit Londen. De ene broer kwam uit de kapperswereld en de andere broer uit de design wereld. Hun gehele lijn van producten wordt gemaakt in het Verenigd Koninkrijk in samenwerking met Britse leveranciers.

Een moderne man is nooit klaar met leren en past zich telkens aan om de beste versie van zichzelf te zijn. Daimon Barber richt zich volledig op deze moderne mannen en heeft daarom een groot scala aan producten, zodat elke man het juiste haarproduct kan vinden.

Daimon Barber en Moquer

Sinds eind 2016 is Daimon Barber bij Moquer te vinden. Dit merk paste perfect bij Moquer, omdat het een ouderwets kappersmerk is, maar gericht op de moderne man. Moquer is de middenweg tussen de moderne salonmerken en de old skool barbier merken. De natuurlijke producten in glazen potjes zijn erg in trek bij de moderne mannen die weten wat ze willen.

Daimon Barber Producten

De haarproducten van Daimon Barber komen in glazen potjes en dat geeft het een luxe uitstraling. Daimon Barber heeft een zeer gebalanceerd assortiment om elke man te kunnen bedienen met het juiste haarproduct. Vooral de Daimon Barber Texture Clay is een echte favoriet vanwege zijn hoge hold en matte finish, maar ook de Daimon Barber Texture Tonic is populair om te gebruiken als pre-styler.

Daarnaast komen de ingrediënten van betrouwbare leveranciers in het Verenigd Koninkrijk om altijd de kwaliteit te kunnen waarborgen.

Lees minder
Filters
2 producten
Sorteren op
2 producten
Sorteren op