• Voor 23:45 uur besteld = morgen bezorgd
  • 5% korting vanaf 3 producten
  • Altijd snel antwoord op je vragen
  • Gratis cadeau bij orderwaarde van € 75

Dear Barber

Dear BarberDear Barber

Over Dear Barber

Lees meer

Dear Barber is een relatief jong merk dat is opgericht om moderne kappersproducten te verenigen met de klassieke Britse barbiertrend. Dear Barber wil voortbouwen op die oude traditie van klassieke barbershops voor mannen, maar dan wel in een modern jasje.

Dear Barber is een echt Brits merk en tot stand gekomen in samenwerking met professionals uit de industrie. Het merk ademt prestige en klasse.

Moquer en Dear Barber

Sinds 2019 zijn er producten van Dear Barber in de Moquer shop te vinden. De houten verpakking van de stylingproducten en de klassieke uitstraling zijn een mooie aanvulling voor het assortiment.

Dear Barber overbrugt het gat tussen moderne salonproducten en klassieke barbierproducten en dat is waarom dit merk perfect bij Moquer past. Daarnaast is het ook een zeer betaalbaar merk, dus Dear Barber spreekt een breed publiek aan.

Dear Barber Producten

Dear Barber is een echt Brits merk, dus alle producten worden in Groot-Brittannië gefabriceerd. Uiteraard worden de producten van Dear Barber niet getest op dieren. Ze hebben eigenlijk alles wat je nodig hebt voor je haar en baard.

Vooral de haarstylingproducten van Dear Barber zijn erg populair, zoals de Dear Barber Mattifier, Dear Barber Shaping Cream en Dear Barber Pomade. Betaalbare producten in een unieke verpakking, dus een ideale combinatie om eens te proberen. Ze zijn ook ideaal te combineren met de Dear Barber Sea Salt Texturising Spray voor meer volume.

Lees minder
Filters
11 producten
Sorteren op
11 producten
Sorteren op