• Voor 23 uur besteld = morgen bezorgd
  • 5% korting vanaf 3 producten
  • Altijd snel antwoord op je vragen
  • Cadeau t.w.v. € 7,95 bij orderwaarde van € 75

Grim Grease

Grim Grease PomadesGrim Grease Pomades

Over Grim Grease Pomade

Lees meer

Grim Grease is opgericht door Francisco Esquivel in Los Angeles, de Verenigde Staten. Zoals we vaak horen is ook dit homebrew merk begonnen uit een frustratie. Francisco heeft zelf zeer dik en golvend haar en kon geen fijne producten vinden voor zijn haartype, dus toen ging hij zelf maar aan de slag.

In 2011 begon hij met het experimenteren om een Grim Grease product voor zichzelf te maken. Na enkele jaren van proberen had hij een formule waar hij tevreden mee was. Hij maakte de formule in 2013 beschikbaar voor het grote publiek en het product sloeg meteen aan en zo is Grim Grease Pomade ontstaan.

Grim Grease Pomade en Moquer

Eind 2018 bracht Moquer de producten van Grim Grease als een van de eerste bedrijven naar Europa. De afgelopen jaren is Moquer bezig geweest om steeds meer kleinere homebrew merken beschikbaar te maken in Nederland en Europa en Grim Grease Pomade is een van deze merken.

Grim Grease Pomade is een merk dat past in een trend waar mannen steeds kritischer zijn gaan kijken naar de producten die ze in hun haar smeren. De natuurlijke formules worden steeds populairder en daarom worden de Grim Grease Pomades steeds populairder.

Grim Grease producten

Aangezien Francisco Esquivel zelf erg dik en golvend haar heeft, zijn de producten vooral goed voor dit haartype. Veel van de producten zijn heavy hold pomades die ook goed presteren in vochtige en warme omgevingen.

Grim Grease Pomades heeft tegenwoordig een flinke lijn van waterbasis en oliebasis pommades. Of je nou veel glans wilt of helemaal geen, Grim Grease heeft een pomade voor jou. De producten zijn handgemaakt met goede ingrediënten en bevatten geen parabenen of sulfaten. Ze hebben vaak ook nog een aangename geur.

Read less
Filters
3 producten
Sorteren op
3 producten
Sorteren op