• Voor 23:45 uur besteld = morgen bezorgd
  • Tot 9% korting bij 5 artikelen
  • Altijd snel antwoord op je vragen
  • Gratis cadeau bij orderwaarde van € 75

Deodorant Stick

Wat is een deodorant stick?

Lees meer

Deodorant sticks, of kortweg deo sticks, winnen de laatste jaren flink aan populariteit. Ook veel mannen stappen over van een deo spray naar een deo stick. Regelmatig wordt een deodorant stick verwart met een deoroller, maar er zit een duidelijk verschil tussen deze twee producten.

Een deodorant stick rol je niet onder je oksels. Je kan het een beetje vergelijken met een pritt stift die je omhoog draait en daarna aanbrengt onder je oksels. Daarnaast hebben deorollers meestal meer een gelachtige structuur, waar deo sticks meer massief zijn.

In veruit de meeste gevallen zijn deodorant sticks voor heren ook geen antitranspirant of antiperspirant. Ze voorkomen niet dat je zweet, maar zorgen voor een aangename geur.

Voordelen van een deo stick

Zoals gezegd blokkeert een deodorant stick je poriën niet met aluminiumdeeltjes, dus je huid kan goed blijven ademen. Tegelijkertijd wordt je huid verzorgt met allerlei natuurlijke ingrediënten en extracten die deze deo sticks bevatten.

Een ander bijkomend voordeel is dat een deodorant stick voor mannen veel langer meegaat dan een spray. Een stick kan gemakkelijk maanden mee bij regulier, dagelijks gebruik. En mede daardoor zijn deze producten ook veel milieuvriendelijker.

Hoe een deodorant stick voor heren te gebruiken?

Ten eerste is het belangrijk om op te merken dat wanneer je overstapt van een deo spray naar een natuurlijke deo stick, dat je huid eerst moet wennen. De eerste twee weken zweet je wellicht wat meer, omdat je huid zich moet aanpassen aan de natuurlijkere variant.

Het is aan te raden om een deo stick altijd aan te brengen op je droge en gereinigde oksels. Draai aan de onderkant van de stick om de deodorant omhoog te krijgen. Breng vervolgens de deo aan met enkele heen en weer bewegingen.

Draai weer aan de onderkant om de deodorant weer in de stick te krijgen en sluit het goed af met de dop. Een deodorant stick kan uitdrogen wanneer je het niet goed bewaart en dat is jammer.

Beste deo sticks voor mannen

In de Moquer shop hieronder hebben we veel natuurlijke deo sticks beschikbaar voor mannen. De meeste bevatten geen aluminium, maar andere ingrediënten om zweet te absorberen. Dat kan bakingsoda zijn of pijlstaartwortelpoeder, bijvoorbeeld.

Populaire merken met goede deo sticks voor heren zijn Jack Black, Salt and Stone, Brickell Men’s Products en Taylor of Old Bond Street, om er een paar te noemen. De geuren zijn populair en de producten sluiten goed aan bij andere lichaamsverzorgingsproducten van deze merken.

Onze populariste deodorant is de Baxter of California Deodorant, dus dat kan een goede optie zijn om te proberen als je echt niet weet welke je moet kiezen. Daarna komt Salt and Stone Deodorant, maar daar zijn meer versies van.

Lees minder
Filters
25 producten
Sorteren op
25 producten
Sorteren op