• Voor 23:45 uur besteld = morgen bezorgd
  • Tot 9% korting bij 5 artikelen
  • Altijd snel antwoord op je vragen
  • Gratis cadeau bij orderwaarde van € 75

Rockwell Razors

Rockwell RazorsRockwell Razors

Over Rockwell Razors

Lees meer

Rockwell Razors is een Amerikaans merk dat opgericht is om wegwerpmesjes en jolige scheerclubs het hoofd te bieden. Al deze extra mesjes en gimmicks  heb je niet nodig volgens Rockwell Razors en het is ook slecht voor het milieu om telkens mesjes weg te gooien en elke maand te laten opsturen.

Rockwell Razors heeft het klassieke double-edge scheermes opnieuw uitgevonden. Scheren zoals je opa deed, maar dan op een iets modernere manier. Zo zijn sommige scheermessen van Rockwell Razors verstelbaar, zodat je ze kan aanpassen aan jouw huid.

Rockwell Razors en Moquer

Toen Moquer in 2021 verschillende scheerproducten weer terugbracht in de shop, werd ook Rockwell Razors toegevoegd. De hoogwaardige producten voor een acceptabele prijs kon Moquer erg waarderen en Moquer weet ook dat haar klanten dit op prijs stellen.

Moquer hoopt de komende tijd nog meer mooie en innovatieve Rockwell Razors producten toe te voegen aan het assortiment.

Rockwell Razors Producten

Rockwell Razors heeft verschillende klassieke scheermessen voor mannen die aanpasbaar zijn. Daarom zijn ze zowel geschikt voor beginnende als meer ervaren nat-scheerders.

Veel van de scheermessen van Rockwell Razors komen in meerdere uitvoeringen. Zo heb je een witte chroomuitvoering en een grijze gunmetal uitvoering. Allemaal zeer elegante en fijn te gebruiken scheermessen.

De inventieve Rockwell 6c en Rockwell 6s worden beide geleverd met drie plaatjes waardoor je maar liefst 6 verschillende scheerstanden kunt gebruiken. Het zijn dus zeer inventieve producten voor de moderne man. Ga je voor echte luxe, kijk dan eens naar de Rockwell 6s of zelfs de Rockwell T2 Stainless Steel.

Lees minder
Filters
25 producten
Sorteren op
25 producten
Sorteren op