• Voor 23 uur besteld = morgen bezorgd
  • 5% korting vanaf 3 producten
  • Altijd snel antwoord op je vragen
  • Cadeau t.w.v. € 7,95 bij orderwaarde van € 75

Nostalgic Grooming

Nostalgic GroomingNostalgic Grooming

Over Nostalgic Grooming

Lees meer

Nostalgic Grooming is een Amerikaans homebrew merk opgericht door David en Janelle Leslie uit Mesa, Arizona. Het is een mooi klein familiebedrijf dat old skool pomades met de hand maakt sinds 2016. Nostalgic Grooming is opgericht omdat ze zochten naar producten met natuurlijke ingrediënten die ze veilig zelf konden gebruiken in hun haar.

David en Janelle van Nostalgic Grooming zijn dol op de jaren 1980 en 1990 en dat zie je ook terug in het design van de labels voor hun producten. Ook zitten er vaak verwijzingen in naar tv series of andere aspecten uit deze jaren.

Nostalgic Grooming en Moquer

De producten van Nostalgic Grooming wonnen sinds de oprichting van het bedrijf in 2016 snel aan populariteit. Vooral op Facebook groepen en andere Social Media werd er lovend over de pomades gesproken en dus kwam het merk op de radar van Moquer. In 2017 werd het merk toegevoegd aan de shop en is het merk dus verkrijgbaar in Nederland en België.

Nostalgic Grooming is een echt homebrew merk, wat betekent dat de producten thuis worden gemaakt met de hand. Dit is een groeiende trend en Moquer zet daar al sinds de beginjaren op in.

Nostalgic Grooming Producten

Nostalgic Grooming is puur gericht op pomades. Ze hebben momenteel alleen haarproducten. Het gebalanceerde assortiment heeft zowel pomades op oliebasis als waterbasis. Alle producten worden met de hand gemaakt en bevatten geen parabenen of sulfaten.

Het leuke aan de producten van Nostalgic Grooming is ook dat ze allemaal een kenmerkende geur hebben. Sommige varianten zijn ook verkrijgbaar in meerdere geuren. De verschillende geuren en de old skool labels zorgen ervoor dat de pomades zelf verzameld worden.

Read less
Filters
14 producten
Sorteren op
14 producten
Sorteren op