Pre-Styling

Pre styling producten zijn producten die uitermate geschikt zijn om aan te brengen alvorens je bezig gaat met de daadwerkelijke styling. Wat de meeste pre-styling producten gemeen hebben, is dat ze zorgen voor extra volume, iets meer hold of iets meer handelbaarheid van het haar. Vooral voor mannen met wat dunner haar kan een pre-styling product handig zijn om wat extra volume te creëren.

Dit doe je door het pre-styling product aan te brengen in handdoek droog (en liefst gewassen) haar. Vervolgens föhn je het haar droog terwijl je met een kam, borstel of gewoon met je vingers het haar alvast in het gewenste model brengt. Vooral de clays en sprays zijn de beste pre-stylingproducten hiervoor. Daarna kan je het kapsel afmaken met wat extra wax, cream of clay voor meer hold.

De powders geven ook extra volume. Deze breng je aan bij de wortels in droog haar. Het is hier essentieel dat je geen föhn gebruikt, want dan blaas je de poeder weer uit je haar. In het geval van de powders kneed je het goed in je haar bij de wortels en daarna kun je dan nog extra stylen met een wax, cream of clay bijvoorbeeld.

Een pre-styling product kun je dus gebruiken wanneer je net wat meer uit je kapsel wilt halen. Iets meer volume, iets meer hold of makkelijker handelbaar haar, afhankelijk van het pre-styling product wat je gebruikt.

Artikelen 1 tot 20 van 44 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Artikelen 1 tot 20 van 44 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3