• Voor 23:45 uur besteld = morgen bezorgd
  • 5% korting vanaf 3 producten
  • Altijd snel antwoord op je vragen
  • Gratis cadeau bij orderwaarde van € 75

Proraso

ProrasoProraso

Over Proraso

Lees meer

Proraso is een bedrijf dat al meer dan drie generaties bestaat. Het merk is opgericht in 1908 in Florence, Italië. Ludovico Martelli begon het merk en sindsdien is Proraso een trendsetter op het gebied van scheerproducten voor mannen.

Proraso maakt traditionele producten die meegaan met de tijd. In beginsel werden de producten gebruikt door veel Italiaanse barbieren, maar tegenwoordig kan iedereen de scheerproducten van Proraso zelf thuis gebruiken.

Tegenwoordig is Proraso echt een iconisch en bekend merk op het gebied van scheerproducten. Wanneer je graag op de ouderwetse manier scheert, dan is dit een onmisbaar merk om thuis dezelfde kwaliteit te ervaren als in een barbershop.

Proraso en Moquer

Moquer is van origine vooral groot op het gebied van haarstyling, maar tegenwoordig vindt je ook steeds meer scheerproducten in de shop. Proraso is zo’n iconisch en bekend merk, dus dat is een perfecte plek om te beginnen met het aanbieden van meer scheerproducten.

Sinds 2019 is Proraso beschikbaar in de shop en Moquer verwacht dat er nog meer producten gaan volgen van dit prachtige, Italiaanse merk. Het is ook erg mooi dat de producten zeer betaalbaar zijn en een breed publiek aanspreken.

Proraso Scheerproducten

Proraso heeft vier belangrijke productlijnen die aangeduid worden met een kleur. De producten worden gemaakt met natuurlijke ingrediënten en zijn vrij van parabenen en sulfaten. Proraso scheerzeep en Proraso scheerschuim zijn erg geliefd onder nat scheerders.

De groene lijn:

Deze producten waren de eerste die Proraso lanceerde. Ze zijn geschikt voor alle baardtypes en hebben een aangename geur van eucalyptus en menthol.

De witte lijn:

De witte producten van Proraso zijn speciaal ontworpen voor mannen met een gevoelige huid. De formules bevatten groene thee en havermout extract om roodheid en irritatie te voorkomen. Ze hebben een geur van limoen en appel.

De rode lijn:

De rode producten van Proraso werken het beste voor mannen met dikke en moeilijke baarden. De formules zijn verrijkt met shea boter om de baardharen te verzachten voor een betere scheurbeurt. De producten hebben een geur van sandelhout.

De blauwe lijn:

De blauwe producten van Proraso zorgen voor veel hydratatie en verzachting zodat er dicht op de huid geschoren kan worden. De formules bevatten aloë vera en vitamine E. De geur heeft noten van amber en muskus.

Ben je juist dol op je baard en houdt je er niet van om je baard te scheren. Dan is Proraso baardolie ideaal voor jou. Ook daar zijn meerdere versies van beschikbaar!

Lees minder
Filters
37 producten
Sorteren op
37 producten
Sorteren op