• Voor 23:45 uur besteld = morgen bezorgd
  • Tot 9% korting bij 5 artikelen
  • Altijd snel antwoord op je vragen
  • Gratis cadeau bij orderwaarde van € 75

Proraso

ProrasoProraso

Over Proraso

Lees meer

Proraso is een bedrijf dat al meer dan drie generaties bestaat. Het merk is opgericht in 1908 in Florence, Italië. Ludovico Martelli begon het merk en sindsdien is Proraso een trendsetter op het gebied van scheerproducten voor mannen.

Proraso maakt traditionele producten die meegaan met de tijd. In beginsel werden de producten gebruikt door veel Italiaanse barbieren, maar tegenwoordig kan iedereen de scheerproducten van Proraso zelf thuis gebruiken.

Tegenwoordig is Proraso echt een iconisch en bekend merk op het gebied van scheerproducten. Wanneer je graag op de ouderwetse manier scheert, dan is dit een onmisbaar merk om thuis dezelfde kwaliteit te ervaren als in een barbershop.

Proraso en Moquer

Moquer is van origine vooral groot op het gebied van haarstyling, maar tegenwoordig vindt je ook steeds meer scheerproducten in de shop. Proraso is zo’n iconisch en bekend merk, dus dat is een perfecte plek om te beginnen met het aanbieden van meer scheerproducten.

Sinds 2019 is Proraso beschikbaar in de shop en Moquer verwacht dat er nog meer producten gaan volgen van dit prachtige, Italiaanse merk. Het is ook erg mooi dat de producten zeer betaalbaar zijn en een breed publiek aanspreken.

Proraso producten

Proraso heeft heel veel verschillende productlijnen die hieronder afzonderlijk besproken worden om zoveel mogelijk informatie te geven over deze mooie Italiaanse producten. Er zijn zoel producten om je baard goed te scheren, als producten om je baard mooi in model te brengen en te houden.

Proraso Pre Shave

De pre-shave producten van Proraso zijn bedoeld om je baardharen te verzachten en om je huid voor te bereiden op het scheren. Scheren kan soms best een aanslag zijn op je huid en daardoor leiden tot irriatie en roodheid. Met de Proraso Pre Shave Cream wordt de kans op irritatie en een gevoelige huid verkleint, zodat je een fijnere scheerervaring zult beleven zonder bultjes of jeuk.

Er zijn verschillende optie met verscheidene geuren die goed aansluiten bij de andere scheerproducten van Proraso.

Proraso Green Pre Shave

De groene pre shave crème is geschikt voor ieder baardtype en huidtype. De geur heeft noten van eucalyptus en menthol. Het is dit product dat Proraso in 1940 lanceerde en waar het allemaal mee begon.

Proraso Red Pre Shave

Deze rode pre shave crème is specifiek geformuleerd voor mannen met dikkere baarden en grote baarden. Juist deze baardharen moeten goed verzacht worden voor een goede en aangename scheerbeurt. De geur heeft noten van sandelhout en sheaboter.

Proraso White Pre Shave

Deze witte pre shave cream is dan juist weer ideaal voor mannen met een gevoelige of snel geïrriteerde huid. Het bevat meer verlichtende ingrediënten voor je huid, zoals groene thee en havermout extract. Dit product heeft een geur van appel en limoen.

Proraso Blue Pre Shave

Ook deze blauwe pre shave crème zit meer in de hoek van de gevoelige huid. Het werkt vooral goed voor mannen met een droge, ruwe of gevoelige huid. De formule is voor 98% natuurlijk en bevat geen parabenen, sulfaten of siliconen. De geur heeft noten van amber en muskus.

Proraso Scheerzeep:

Proraso scheerzeep is een mooi Italiaans product en ook erg populair onder nat scheerders. Het is een betaalbaar product dat ideaal gebruikt kan worden in combinatie met een mooie scheerkwast. Proraso scheerzeep is een geconcentreerd product dat 10 dagen in een speciale kamer heeft gelegen om hard te harden voor mooi dik scheerschuim. Het helpt om je baard te verzachten en zorgt voor een gladde scheerervaring.

Proraso scheerzeep bevat verschillende natuurlijke ingrediënten om zowel jouw baard als de huid eronder goed te verzorgen tijdens het scheren. Zo bevat de scheerzeep van Proraso glycerine, kokosolie en andere natuurlijke ingrediënten. Op die manier worden de baardharen verzacht, zodat ze makkelijker zijn af te scheren. Daarnaast zal je minder snel last hebben van roodheid of irritatie met de Proraso scheerzeep.

Wat ook erg fijn is bij de Proraso scheerzeep, is dat je iets te kiezen hebt. Proraso heeft drie verschillende scheerzepen die passen bij verschillende type baarden. De groene Proraso scheerzeep bevat menthol en eucalyptus en is geschikt voor de normale huid en baard. Daarom is het één van de populairste scheerzepen van Nederland. De rode scheerzeep van Proraso is vooral voor dikkere baarden geformuleerd. Proraso scheerzeep wit is juist weer erg geschikt voor de gevoelige en droge huid.

Alle Proraso scheerzepen zijn vrij van parabenen en sulfaten.

Hoe de Proraso scheerzeep te gebruiken:

Maak je scheerkwast een klein beetje nat en beweeg hem dan in circulaire bewegingen in het bakje Proraso scheerzeep. Zo krijg je zacht en compact schuim. Breng de Proraso scheerzeep vervolgens aan op het gebied dat je graag wilt scheren. Gebruik een scherp scheermes om mee te scheren en spoel regelmatig af om verstoppingen te voorkomen. Het is belangrijk om de deksel goed op je scheerzeep van Proraso te houden wanneer je het niet gebruikt.

Proraso scheerzeep waar te koop:

In onze Moquer shop kan je eenvoudig bijna alle producten van Proraso vinden, waaronder ook de Proraso scheerzepen. Klik op een van de onderstaande producten om meer informatie te krijgen over de verschillende types. Aangezien we ook andere producten van Proraso hebben, kan je heel eenvoudig je Proraso scheerzeep combineren met andere mooie scheerproducten voor een ultieme scheerervaring.

Proraso Scheerschuim:

Proraso scheerschuim is een ideaal product voor mannen die graag nat scheren, maar die niet per se hun eigen scheerschuim willen kloppen. Met dit Italiaanse product heb je meteen mooi schuim dat je kan aanbrengen om jouw baard te scheren. Proraso scheerschuim heeft een fijne, wat dikkere structuur en daardoor vormt het een perfect laagje tussen je huid en jouw favoriete scheermes.

Proraso scheerschuim bevat ook verschillende natuurlijke ingrediënten en extracten om jouw huid en baard goed te verzorgen tijdens het scheren. Op die manier verklein je de kans op scheerwondjes, scheerirritatie en roodheid. Zo ziet er bijvoorbeeld glycerine en sheaboter in het scheerschuim van Proraso om jouw huid te hydrateren en te voeden met gezonde vetzuren. Dan glijdt je scheermes gemakkelijk over je huid zonder te veel irritatie.

Het mooie van Proraso scheerschuim is dat er ook iets te kiezen valt. Proraso heeft vier verschillende scheerschuimen en die passen bij verschillende typen baarden en huidtypes. Niet elke man heeft dezelfde huid, dus je kan niet zomaar willekeurig een scheerschuim aanbrengen en hopen dat die goed bij je huid past. Proraso scheerschuim komt in vier kleuren en elke kleur heeft andere eigenschappen.

Alle Proraso scheerschuim zijn vrij van parabenen en sulfaten, dus dat is uiteraard altijd fijn.

Proraso scheerschuim rood

De rode bus scheerschuim is voornamelijk voor de dikkere en stuggere baarden. De baardharen worden wat zachter gemaakt, zodat ze eenvoudiger zijn af te scheren.

Proraso scheerschuim wit

De witte bus scheerschuim is geformuleerd voor mannen met een gevoelige of droge huid. Het bevat ingrediënten om jouw huid te hydrateren en te voeden, zodat de kans op uitdroging tijdens het scheren wordt verkleind.

Proraso scheerschuim blauw

De blauwe scheerschuim zit in dezelfde hoek als de witte, maar is iets meer gericht op mannen met een droge huid in plaats van een gevoelige huid. Het bevat aloë vera en vitamine E om te voorkomen dat je huid te veel vocht verliest.

Proraso scheerschuim groen

Het groene scheerschuim van Proraso is geschikt voor normale baarden en huidtypes. Wanneer je dus niet specifiek een dikke baard hebt of een gevoelige/droge huid, dan is de groene bus het meest geschikt voor jou.

Proraso scheerschuim geel

Deze Proraso yellow shaving foam is een latere toevoeging van Proraso en werkt het beste voor mannen met een droge of gevoelige huid. De natuurlijke oliën en boters voeden je huid, zodat je minder snel last krijgt van roodheid of irritatie.

Hoe de Proraso scheerschuim te gebruiken:

Je hebt niet per se een scheerkwast nodig, maar het helpt wel in combinatie met het scheerschuim van Proraso omdat het de haartjes iets rechter op zet bij het aanbrengen. Maar je kan ook gewoon je handen gebruiken bij het aanbrengen. Schud de bus scheerschuim van Proraso goed voor gebruik. Na het aanbrengen pak je een scherp scheermes om jouw baard te scheren.

Spoel je safety razor regelmatig af, zodat deze niet verstopt kan raken. Zorg ervoor dat je goed de dop op je bus scheerschuim houdt wanneer je deze niet gebruikt. Probeer de bus ook zo droog mogelijk te houden, want anders kan er roest gaan ontstaan aan de buitenkant.

Proraso scheerschuim waar te koop:

In onze Moquer shop kan je eenvoudig bijna alle producten van Proraso vinden, waaronder ook de vijf versies Proraso scheerschuim. Klik op een van de onderstaande producten om meer informatie te krijgen over de verschillende types. Aangezien we ook andere producten van Proraso hebben, kan je heel eenvoudig je Proraso scheerschuim combineren met andere mooie scheerproducten voor een ultieme scheerervaring.

Proraso Aftershave:

Proraso aftershave is een ideaal product om jouw scheerbeurt mee af te sluiten. Na het scheren is het belangrijk om je huid goed te verzorgen en te voeden met natuurlijke ingrediënten om de kans op irritatie en roodheid zo klein mogelijk te maken. Scheren is een aanslag op de huid, dus dan is het belangrijk om een product zoals de Proraso aftershave balsem of lotion te gebruiken om je huid te kalmeren.

Proraso aftershave is beschikbaar in verschillende soorten en voor verschillende type baarden. De ene baard is dikker dan de ander. Er zijn ook verschillende huidtypes, dus het is erg belangrijk om de juiste Proraso aftershave te kiezen voor jouw baard en huidtype. Op die manier heb je de grootste kans op succes om irritatie en roodheid te verminderen. Elk product heeft ook weer andere ingrediënten met een bijpassende geur.

Proraso aftershave is een Italiaans product dat zeer populair is onder natscheerders in Nederland, Europa en ver daarbuiten. Niet zo gek dus dat je veel Proraso aftershave balsem en lotion vindt in de Moquer shop. Het is ook niet vervelend dat het over het algemeen zeer betaalbare producten zijn die een lange tijd meegaan voor een optimale huidverzorging na het scheren.

Proraso Aftershave types

Zoals eerder gezegd zijn er verschillende types Proraso aftershave om uit te kiezen. Elk aftershave heeft zijn eigen eigenschappen. Daarnaast zijn er ook aftershave balsems en lotions, dus er zit eigenlijk altijd wel een Proraso aftershave tussen die bij jouw baard en huid past.

Proraso Green Aftershave

Proraso aftershave green wordt ook wel de refreshing lijn genoemd. Dit product is geschikt voor alle huidtypes en was zelfs de eerste productlijn van Proraso. Deze Proraso aftershave kenmerkt zich door een frisse en verkwikkende ervaring door middel van eucalyptusolie en menthol. Het werkt kalmerend en verlichtend voor je huid.

Proraso green aftershave is zowel beschikbaar als aftershave balsem als aftershave lotion.

Proraso White Aftershave

Proraso aftershave white is ook wel bekend als de sensitive lijn. Zoal de naam al zegt is deze productlijn vooral geschikt voor mannen met een gevoelige of snel geïrriteerde huid. Deze Proraso aftershave heeft veel verzachtende kenmerken om uitslag en irritatie te helpen voorkomen voor een zacht aanvoelende huid. Het bevat haverextract en groene thee voor een goede verzorging van je geschoren huid.

Proraso white aftershave is beschikbaar als aftershave balsem.

Proraso Red Aftershave

Proraso aftershave red is juist in het leven geroepen voor mannen met dikke en moeilijke baarden. Deze hebben wat extra verzorging nodig om ze zachter en handelbaarder te maken. Deze Proraso aftershave is erop gericht om je baardharen te verzachten door middel van sheaboter en sandelhoutolie. Deze twee ingrediënten zullen ook helpen om jouw geschoren huid weer flink te hydrateren en te voeden.

Proraso red aftershave is zowel beschikbaar als aftershave balsem als aftershave lotion.

Proraso Blue Aftershave

Proraso aftershave blue staat ook wel bekend als de protective lijn. Het biedt veel bescherming en verlichting en kan dus ook gebruikt worden voor de gevoelige huid. Deze Proraso aftershave vormt een beschermlaagje en biedt verlichting door aloë vera en vitamine E. Vitamine E bevat veel antioxidanten en beschermt de gevoelige huid tegen vrije radicalen.

Proraso blue aftershave is beschikbaar als aftershave balsem.

Lees minder
Filters
42 producten
Sorteren op
42 producten
Sorteren op