• Voor 23:45 uur besteld = morgen bezorgd
  • Tot 9% korting bij 5 artikelen
  • Altijd snel antwoord op je vragen
  • Gratis cadeau bij orderwaarde van € 75

Skincare

huidverzorging mannenhuidverzorging mannen

Wat is huidverzorging?

Lees meer

Je huid is je grootste orgaan en dus is het belangrijk om je huid goed te verzorgen. Ook zeker als man is het verstandig om hoogwaardige producten te gebruiken om er beter uit te zien en om jouw huid gezond te houden.

Huidverzorging is eigenlijk alles van je gezicht tot je tenen. De twee belangrijkste aspecten van huidverzorging voor mannen zijn het reinigen en hydrateren. Het is belangrijk om onderscheid te maken tussen gezichtsverzorging en lichaamsverzorging. Deze twee gebieden vereisen verschillende producten voor een optimale skincare routine.

De huid op je gezicht is dunner en gevoeliger, terwijl de huid op de rest van je lichaam juist wat dikker is. Ook in vergelijking met vrouwen hebben mannen een iets dikkere huid en dat vergt andere producten.

Welke huidverzorgingsproducten zijn er?

Er zijn heel veel huidverzorgingsproducten voor mannen beschikbaar. Je hebt gezichtsproducten en lichaamsproducten. De basis is een goede reiniger en een fijne moisturizer.

Voor je gezicht kan je een gezichtsreiniger gebruiken met een moisturizer, terwijl voor je lichaam je een douchegel en een bodylotion kunt gebruiken.

Al heb je ook nog scrubs, toners, maskers en uiteraard ook anti-aging producten voor je gezicht. Voor je lichaam heb je ook scrubs en de deodorants moeten we ook niet vergeten.

Wanneer huidverzorgingsproducten gebruiken als man?

Ik kan begrijpen dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet met al deze verschillende huidverzorgingsproducten voor mannen. Daarom kan je altijd simpel beginnen met een gezichtsreiniger en moisturizer.

Op die manier heb je de basis al te pakken en deze producten zijn eenvoudig te gebruiken in de ochtend of wanneer je gaat douchen. Je kan later altijd meer verschillende huidverzorgingsproducten gebruiken als je voelt dat je huid het nodig heeft.

Een scrub of gezichtsmasker gebruik je bijvoorbeeld 1 tot 2 keer per week voor een diepere reiniging. Een gezichtstoner gebruik je om bepaalde plekken op je gezicht extra te verzorgen.

Lees minder
Filters
247 producten
Sorteren op
247 producten
Sorteren op