• Voor 23:45 uur besteld = morgen bezorgd
  • Tot 9% korting bij 5 artikelen
  • Altijd snel antwoord op je vragen
  • Gratis cadeau bij orderwaarde van € 75

Better Be Bold

Better Be BoldBetter Be Bold

Over Better Be Bold

Lees meer

Better Be Bold is een Duits merk en ontstaan zoals zoveel ideeën ontstaan, namelijk twee vrienden die op een probleem stuiten en daar een oplossing voor willen vinden en aanbieden. De co-founder van Better Be Bold is Dennis en hij kreeg zelf last van erfelijke haaruitval in 2016. Hij is niet de enige, want 8 op de 10 mannen krijgt er vroeg of laat mee te maken. In 2020 nam hij de stap die veel mannen met haaruitval op een bepaald moment nemen: de keuze om dan maar alles eraf te halen. Proberen met flappen haar je kaalheid te verhullen ziet er ook niet uit.

De beslissing om je erfelijke kaalheid te omarmen is een dappere beslissing, dus de naam Better Be Bold, is goed gekozen voor dit merk. Maar toen Denis een kaal hoofd had, merkte hij dat je dan opeens heel andere producten nodig hebt. Hoofdhuidirritatie, droge huid of juist een heel glimmend kaal hoofd zijn allemaal veel voorkomende problemen. Daarom was het eerste product van Better Be Bold een crème met matte eigenschappen. Wel hydratatie, maar geen glimmend hoofd.

Better Be Bold en Moquer

Ook de eigenaar van Moquer is niet onbekend met een terugtrekkende haarlijn en zoals gezegd hebben veel mannen daar last van. Daarom was het een makkelijke beslissing om de producten van Better Be Bold op te nemen toen Moquer benaderd werd door Dennis en zijn compagnon Roberto. Met zoveel producten beschikbaar voor mannen, dan behoor je ook producten te hebben voor de kale of kalende man.

Er zijn maar weinig merken zoals Better Be Bold die producten aanbieden specifiek gericht op mannen met een kaal hoofd die op zoek zijn naar goede hoofdhuidverzorging. Daarom mocht dit merk niet ontbreken in de shop en is Moquer blij dat al veel mannen baat hebben gehad bij deze beslissing. Ook nieuwe producten van Better Be Bold zal je op een bepaald moment in de Moquer shop gaan terugvinden, als dat niet al het geval is.

Better Be Bold Producten

Het eerste product waarmee Better Be Bold kwam is de inmiddels zeer befaamde en bekende Better Be Bold Creme. Dat is tevens het populairste product uit het assortiment, dus probeer het eens als jij ook een kaal hoofd hebt. Andere populaire producten zijn de Better Be Bold Best Face Scenario en Better Be Bold Sun Fluid SPF 30. Niet zo gek, want een kale hoofdhuid heeft veel bescherming nodig, ook van de zon.

Alle Beter Be Bold producten zijn volledig vegan en de verpakkingen zijn gemaakt van glas en gerecyclede materialen. Ze zijn zich zeer bewust van de belangrijkheid om goede ingrediënten te gebruiken zonder microplastics, minerale oliën of parabenen. Op die manier krijg jij het beste voor jouw hoofdhuid.

Lees minder
Filters
8 producten
Sorteren op
8 producten
Sorteren op