• Voor 23:45 uur besteld = morgen bezorgd
  • Tot 9% korting bij 5 artikelen
  • Altijd snel antwoord op je vragen
  • Gratis cadeau bij orderwaarde van € 75

Slick Gorilla

Slick GorillaSlick Gorilla

Over Slick Gorilla

Lees meer

Slick Gorilla is een echt Brits barbiermerk uit Leeds. Dit relatief nieuwe merk is vooral voor mannen die er goed uit willen zien in de ‘urban jungle.’ Slick Gorilla is een merk dat je meteen associeert met die klassieke barbershop. Denk aan muren met graffiti en mannen met baarden en tatoeages. Slick Gorilla ademt dat klassieke gevoel en speelt met hun logo in op dat Alpha Men gevoel.

Slick Gorilla is meer dan alleen een merk met haarproducten, want ze hebben een grote online community. Hun Instagram heeft maar liefst meer dan 350.000 volgers. Het profiel staat vol met geweldige kapsels die bereikt zijn met hun producten in allerlei verschillende barbierzaken rondom de wereld.

Slick Gorilla en Moquer

Slick Gorilla is sinds 2017 beschikbaar in de Moquer shop. Het merk was vooral interessant omdat ze als een van de eersten een zeer populaire haarpoeder op de markt hadden gebracht. Moquer had nog niet veel producten in deze nieuwe categorie en daarom was Slick Gorilla de ideale kandidaat om mee te beginnen.

En sindsdien is de Slick Gorilla Hair Styling Powder de populairste volumepoeder in de Moquer shop, dus de samenwerking verloopt al jaren succesvol. Het is een heel mooi merk dat erg goed past bij de andere old skool barbermerken. Het is ook wel leuk dat de producten behoorlijk betaalbaar zijn vergeleken met andere premium merken.

Slick Gorilla producten

Slick Gorilla heeft een relatief klein assortiment, maar er zijn in de loop van de jaren wel meer producten bijgekomen. Verreweg het meest populair is de Slick Gorilla Hair Styling Powder. Deze Slick Gorilla Hair Powder is ideaal te combineren met de Slick Gorilla Clay Pomade. De hair styling dust geeft veel volume, structuur en een matte finish, terwijl de clay zorgt voor extra hold en ook een matte finish.

Eigenlijk alle Slick Gorilla Hair Products zijn erop gericht om een natuurlijke, matte finish te bereiken. Ze hebben tegenwoordig ook een Slick Gorilla Sea Salt Spray en Hair Spray die perfect aansluiten op deze filosofie. Het is wellicht wat verwarrend, maar eigenlijk zorgen deze producten dus helemaal niet voor slick hair, maar juist voor volume, structuur en een matte finish. Niet voor strakke en glimmende looks.

Lees minder
Filters
9 producten
Sorteren op
9 producten
Sorteren op