• Voor 23:45 uur besteld = morgen bezorgd
  • Tot 9% korting bij 5 artikelen
  • Altijd snel antwoord op je vragen
  • Gratis cadeau bij orderwaarde van € 75

Solid State

Solid State CologneSolid State Cologne

Over Solid State

Lees meer

Solid State is een merk opgericht in 2015 in Australië. Ze maken solid colognes voor mannen in aangename geurprofielen. Het idee van een solid parfum was niet nieuw, maar weinig mannen hadden er nog van gehoord.

Bij Solid State waren ze geen grote fan van traditionele parfums. Waarom een dure fles water met een geurtje verkopen als je ook betere en kleinere producten kunt maken. Daarom zijn ze begonnen met hun Solid State Colognes.

De producten gaan niet alleen een stuk langer mee, maar ze zijn ook veel beter voor het milieu en hebben minder verpakking nodig. Het is dus niet gek dat Solid State al meerdere keren het nieuws heeft gehaald. Zo zijn ze gefeatured in GQ Magazine, Urban Outfitters en Uncrate.

Solid State en Moquer

Moquer was een van de eerste bedrijven in Nederland die ging samenwerken met het Australische Solid State. Het was een van de eerste merken die Moquer toevoegde toen er werd besloten om ook meer parfums te gaan aanbieden.

Wat zijn mannelijkere producten dan een solid cologne met een aangename en mannelijke geur? Het minimalistische design en de impact op het milieu zijn daarnaast ook belangrijke aspecten geweest om Solid State op te nemen in het assortiment in 2023.

Solid State Cologne

In eerste instantie zijn ze producten met solid colognes, maar ze hebben ook haarproducten en andere parfums tegenwoordig. De Solid State Colognes en haarproducten kan je al vinden in de Moquer shop.

De solid parfum van Solid State is op waxbasis en niet op waterbasis. Daarom gaat het extra lang mee terwijl de producten 80% kleiner zijn dan traditionele parfums. De producten bevatten ook geen alcohol, dus vriendelijker voor je huid.

Moeilijk om te kiezen? Enkele zeer populaire opties zijn de Solid State Wayfarer, Solid State Aviator of Solid State Absolute. De geurprofielen zijn geïnspireerd op bekende populaire parfums voor mannen.

Lees minder
Filters
10 producten
Sorteren op
10 producten
Sorteren op