• Voor 23:45 uur besteld = morgen bezorgd
  • Tot 9% korting bij 5 artikelen
  • Altijd snel antwoord op je vragen
  • Gratis cadeau bij orderwaarde van € 75

Womo

Womo MilanoWomo Milano

Over Womo

Lees meer

Womo is een Italiaans merk dat onderdeel is van de Percassi Group. Ook Bullfrog, een ander Italiaans merk in onze shop, is daar onderdeel van. Womo is een merk dat is opgericht voor de drukke man die zich constant opnieuw probeert uit te vinden.

Moderne vraagstukken vragen om moderne oplossingen. Womo is opgericht in 2012 in Milaan om daaraan te voldoen. Het is een merk met een sterke traditie en een Italiaanse stijl. De producten zijn authentiek en van hoge kwaliteit. Ook een ideaal merk om een mooi cadeau uit te kiezen voor een speciale man in je leven.

De tagline van Womo is Man on the Move.

Womo Milano en Moquer

De laatste jaren biedt Moquer steeds meer parfums voor mannen aan en in Italië weten ze daar veel vanaf. Aangezien Moquer ook al het merk Bullfrog aanbood, was de stap om ook Womo producten aan te bieden een zeer kleine stap.

Er zijn veel Amerikaanse merken in de shop te vinden, dus het is altijd mooi om authentieke Europese merken aan te bieden, zoals Womo, als contrast. Vooral de Italiaanse finesse van de Womo Black Collection sprak Moquer erg aan.

Womo Black Collection

Womo heeft zowel parfums als een kledinglijn, maar Moquer is begonnen met de Black Collection. Dat zijn zes verfijnde eau de parfums met echte, mannelijke geuren. Dat in combinatie met een mooie zwarte verpakking is een leuke toevoeging aan het beginnende assortiment geuren voor mannen.

Alle geuren hebben een zeer mannelijk geurprofiel, zoals de Black Tobacco, Black Cologne of Black Oud.

Lees minder
Filters
6 producten
Sorteren op
6 producten
Sorteren op