• Voor 23:45 uur besteld = morgen bezorgd
  • Tot 9% korting bij 5 artikelen
  • Altijd snel antwoord op je vragen
  • Gratis cadeau bij orderwaarde van € 75

Moquer: Smooth Styling, Sharp Shaving

Missie

De missie van Moquer is meer mannen te inspireren tot het creëren van een stijlvolle look en betere verzorging.

Beschrijving

Moquer heeft zich als doel gesteld zoveel mogelijk zelfbewuste mannen kennis te laten maken met exclusieve en hoogwaardige verzorgingsproducten. Hiermee speelt Moquer in op de groeiende trend van verzorgingsproducten die speciaal zijn ontwikkeld voor mannen.

Moquer is een concept bedacht door drie jonge gemotiveerde ondernemers in 2014. Zij zagen in dat de man anno nu steeds meer verlangt naar kwalitatief hoogstaande verzorgingsproducten. Oprichter Chris Gerrits Jans herkende dit verlangen en lanceerde Moquer samen met twee vrienden op 1 januari 2014. Tegenwoordig is Chris Gerrits Jans de enige eigenaar van Moquer Hairstyling en Grooming en is Moquer een van de bekende Europese spelers op het gebied van exclusieve mannen verzorgingsproducten.

Het concept bevat exclusieve haarproducten die door salons, stylisten en andere professionals gebruikt worden, maar ook hoogwaardige huidverzorgingsproducten, scheerproducten, geuren en mondverzorgingsproducten. Kortom: alles wat een man maar nodig kan hebben. In combinatie met een unieke presentatie en gerichte service probeert Moquer deze producten toegankelijker te maken voor iedere man in Europa en sinds 2022 ook daarbuiten. En uiteraard kan je deze producten snel in huis verwachten.


Wie zijn wij

Chris Gerrits Jans

is de mede-oprichter en huidige eigenaar van Moquer Hairstyling & Grooming. Sinds de start in 2014 is hij altijd de drijvende kracht geweest achter Moquer en onder zijn leiding is Moquer uitgegroeid tot een van de bekenste aanbieders van mannenproducten in Nederland en de rest van Europa.

In 2024 heeft Chris Gerrits Jans eigenhandig Magnoliah Hair & Beauty opgericht om hetzelfde concept ook voor vrouwen beschikbaar te maken.