• Voor 23:45 uur besteld = morgen bezorgd
  • Tot 9% korting bij 5 artikelen
  • Altijd snel antwoord op je vragen
  • Gratis cadeau bij orderwaarde van € 75

Imperial Barber Products

Imperial Barber ProductsImperial Barber Products

Over Imperial Barber Products

Lees meer

Imperial Barber Products is opgericht in 2009 door meesterbarbieren Scott Serrata en Pedro Zermeno. Het team achter dit merk heeft voor meer dan 30 jaar ervaring in de kappersbranche in steden als Los Angeles, Londen en New York.

Imperial Barber Products is een premium grooming merk dat graag tradities overeind houdt. Als meesterbarbieren hebben de oprichters veel producten geprobeerd en gezien, maar ze konden niet tippen aan hun standaard. Producten waren te vet, te geurend of te zwak, dus kwamen ze met hun eigen product.

Imperial Classic Pomade was het product dat dit merk op de kaart heeft gezet. Na 2,5 jaar testen in het lab en in verschillende barbiershops was het tijd om het product te lanceren. Imperial Barber Products heeft drie belangrijke richtlijnen: gemaakt door barbieren, gemaakt om te presteren en gemaakt in de Verenigde Staten.

Imperial Barber Products en Moquer

Begin 2015 maakte Moquer de producten van Imperial Barber Products beschikbaar in Nederland en België. De Classic Pomade werd online ook wel de sterkste waterbasis pomade genoemd, dus toen was de nieuwsgierigheid van Moquer wel gewerkt. Daarom werd dit merk toen opgenomen en is sindsdien verkrijgbaar in de shop.

Imperial Barber Products is een traditioneel barbiermerk, maar wel in een iets moderner jasje. Daarom past dit merk goed bij Moquer.

Imperial Barber Products

Imperial Barber Products staat bekend om zijn pomades. De Imperial Barber Classic Pomade werd al even genoemd, maar ze hebben ook een gel pomade, fiber pomade en matte pomade. Dus of je nu voor glans gaat of voor een matte finish, er zit zeker een goede pomade tussen.

De producten van Imperial Barber Products bevatten in de meeste gevallen geen parabenen of sulfaten. Ze zijn in de Verenigde Staten gefabriceerd met natuurlijke ingrediënten. Het populairste product is de Classic Pomade vanwege zijn hoge hold en niet al te glanzende finish, maar ook de Imperial Gel Pomade is erg geliefd.

Lees minder
Filters
15 producten
Sorteren op
15 producten
Sorteren op