• Voor 23:45 uur besteld = morgen bezorgd
  • Tot 9% korting bij 5 artikelen
  • Altijd snel antwoord op je vragen
  • Gratis cadeau bij orderwaarde van € 75

Razor MD

Razor MDRazor MD

Over Razor MD

Lees meer

Razor MD is een merk dat is voortgekomen uit een lange familietraditie. De eigenaar is Scott Saltzman en zijn overgrootvader kwam in de jaren 1920 naar de Verenigde Staten. Er werd een apotheek opgezet en al snel gingen ze zelf producten formuleren en testen om hun klanten de beste producten te bieden.

Uiteindelijk werd de apothekersketen opgekocht door een groot bedrijf en toen vond Scott enkele van deze oude recepten in de kelder van het bedrijf. Hij wilde graag de familietraditie doorzetten en dus begon hij Razor MD en creëerde hij producten gebaseerd op de originele formules.

Razor MD en Moquer

Moquer is meerdere keren benaderd door Razor MD en besloot eind 2023 om dit merk op te nemen. Het merk heeft een heel goed verhaal en wanneer producten worden geformuleerd door daadwerkelijke apothekers, dan werkt dat vertrouwen.

Razor MD maakt nog steeds zijn producten in de Verenigde Staten en ze bevatten geen parabenen, sulfaten of andere potentieel gevaarlijke chemicaliën. De klanten van Moquer stellen hoge eisen aan hun producten en Razor MD kan daar eenvoudig aan voldoen.

Razor MD Producten

De producten van dit merk richten zich vooral op baarden; zowel scheerproducten als baardolies en baardbalsems. Het fijne van Razor MD is dat ze ook een aantal ongeparfumeerde producten hebben, iets wat steeds populairder wordt.

Zo heeft Razor MD zowel pre-shave olie, scheercrème en post-shave lotions, dus alles wat je maar nodig hebt bij het scheren. Daarnaast zijn er ook baardolies en baardbalsems als je juist graag je baard behoudt. En er zijn ook een aantal Razor MD haarstyling producten. 

Lees minder
Filters
16 producten
Sorteren op
16 producten
Sorteren op