• Voor 23:45 uur besteld = morgen bezorgd
  • Tot 9% korting bij 5 artikelen
  • Altijd snel antwoord op je vragen
  • Gratis cadeau bij orderwaarde van € 75

Dapper Dan

Dapper DanDapper Dan

Over Dapper Dan

Lees meer

Dapper Dan is een Brits merk afkomstig uit Sheffield en opgericht in 2011. Ze waren niet tevreden met de huidige beschikbare producten en zijn toen gaan samenwerken met kappers.

In 2012 kwam Dapper Dan met hun eerste product, de Dapper Dan Matt Paste. Het is een echt klassiek Brits barbiermerk met een beperkt assortiment producten, maar groot genoeg dat er iets voor iedere man bijzit.

Maar wat is een Dapper Dan precies? Een Dapper Dan is een man die zijn haar en baard goed in model heeft en goed gekleed gaat. Dat is ook waarom Daniel Day, een modeontwerper uit Harlem, New York, bekend stond als Dapper Dan. Vaak gaat het om een klassieke look met strakke kapsels. En dan is ook waar het Britse kappersmerk Dapper Dan voor gaat.

Dapper Dan en Moquer

Dapper Dan werd ongeveer 1,5 jaar na het oprichten van Moquer aan het assortiment toegevoegd in 2015. Het relatief kleine assortiment met uitstekende producten sloot perfect aan bij de ambitie om meer barbiersmerken aan te gaan bieden. Sindsdien is Dapper Dan een vaste waarde in het assortiment en een geliefd merk.

Dapper Dan is een betaalbaar merk en een mooi instapmerk om kennis te maken met premium producten voor mannen. De klassieke uitstraling en modernere formules zijn een ideale mix voor Moquer. Het is een mooi merk om te hebben aan de barbierkant van de haarstylingproducten voor mannen. Zo kan elke man een dappere Dan worden met een verzorgd kapsel en strakke baard.

Dapper Dan Producten

Dapper Dan heeft een aantal producten op de markt gebracht en daarmee kan je naar eigen zeggen alle kapsels bereiken die je zou willen. Wanneer je op zoek bent naar old skool Britse pomades in een nieuw jasje, dan zijn de producten van Dapper Dan een goede en betaalbare keuze.

Dapper Dan Sea Salt Spray is het populairste product, maar de Dapper Dan Matt Paste is een goede tweede. Je kan ze ook ideaal combineren. De klassieke Dapper Dan Pomade doet het ook goed als je iets meer glans wilt. En de Dapper Dan Ultra Matte Texture Dust is een interessant product voor mannen met dun haar.

Lees minder
Filters
17 producten
Sorteren op
17 producten
Sorteren op