• Voor 23:45 uur besteld = morgen bezorgd
  • Tot 9% korting bij 5 artikelen
  • Altijd snel antwoord op je vragen
  • Gratis cadeau bij orderwaarde van € 75

Salt and Stone

Salt and StoneSalt and Stone

Over Salt and Stone

Lees meer

Salt and Stone is in 2017 opgericht door voormalig snowboarder Nima Jalali. Als topsporter eet en leef je gezond, dus je wilt ook gezonde producten gebruiken. Vooral als je een professionele buitensporter bent.

Daarom begon Nima Jalali zijn eigen merk genaamd Salt and Stone. De natuurlijke aanpak werkte altijd het beste voor hem als sporter, dus dat moest zijn merk ook uitstralen. Daarom zijn de producten van Salt and Stone vrij van parabenen, sulfaten en andere petrochemicaliën.

Salt and Stone en Moquer

In 2021 is de samenwerking tussen Salt and Stone en Moquer begonnen. Moquer werkt graag met merken waarbij de eigenaar eigenhandig zijn productlijn heeft opgebouwd vanuit zijn of haar eigen ervaring.

Salt and Stone heeft een goed verhaal met Nima Jalali als eigenaar. Daarnaast heeft Moquer al veel toegewijde mannenmerken op het gebied van huidverzorging, dus de deodorants van Salt and Stone zijn een ideale aanvulling op het assortiment van natuurlijke deo sticks.

Salt and Stone Producten

Salt and Stone combineert natuurlijke ingrediënten met een wetenschappelijke aanpak. Dat resulteert in gezonden en gebruikersvriendelijke producten die ook echt werken. De formules bevatten dus geen slechte ingrediënten die schadelijk kunnen zijn.

Deze aanpak zie je ook terug in de verpakkingen van Salt and Stone. Alle producten komen in gerecyclede verpakkingen die ook weer opnieuw gerecycled kunnen worden. De Salt and Stone producten zijn daarnaast gefabriceerd met hernieuwbare energie en uiteraard zijn ze niet getest op dieren.

De Salt and Stone Black Rose and Oud en de Salt and Stone Bergamot zijn erg populair, maar er zijn meer versies van de Salt and Stone Deodorant met nieuwe geuren.

Veel producten van Salt and Stone zijn ook geschikt voor vrouwen. Voor meer producten voor vrouwen, bekijk dan onze vrouwenshop Magnoliah.nl!

Lees minder
Filters
6 producten
Sorteren op
6 producten
Sorteren op