• Voor 23:45 uur besteld = morgen bezorgd
  • Tot 9% korting bij 5 artikelen
  • Altijd snel antwoord op je vragen
  • Gratis cadeau bij orderwaarde van € 75

Label M.

Label MLabel M

Over Label M.

Label M. is uitlopend op Moquer, maar in onze vrouwenshop Magnoliah.nl vindt je het merk met zelfs een groter assortiment!

Lees meer

Label M. is opgericht in Londen in 2005 door Toni en Sascha Mascolo. Hun missie is om inspiratie en creativiteit te promoten bij haarstylisten en klanten. Label M. is ook het officiële merk van de Londen Fashion Week, want daar past dit Britse merk uiteraard perfect bij.

Label M. heeft een belangrijk artistiek team dat aan de wieg stond van meerdere nieuwe styling technieken en verschillende haar trends. Dit unisex merk is uitgegroeid tot een van de grotere merken op het gebied van haarstyling producten voor zowel mannen als vrouwen.

Label M. ademt Britse kwaliteit en heeft meerdere haarstyling academies wereldwijd waar stylisten worden opgeleid volgende nieuwste technieken en haar trends. Dit merk heeft ook de nodige prijzen gewonnen internationaal.

Label M. en Moquer

Begin 2020 zijn er meerdere Label M. producten opgenomen in het assortiment van Moquer. Dit Europese merk dat al enkele decennia meedraait heeft zeer betaalbare producten voor zowel mannen als vrouwen en daarom nam Moquer Label M. op in de shop.

Moquer zocht een goede balans tussen meer exclusieve merken en mainstream merken en Label M. past daar perfect bij. Het assortiment Label M. producten is in de loop der tijd uitgebreid en er zullen vermoedelijk nog wel meer Label M. producten gaan volgen.

Label M. Producten

Label M. begon in 2005 met zo’n 15 producten, maar inmiddels hebben ze er al meer dan 80. De belangrijkste daarvan zijn te vinden in de Moquer shop. De producten zijn geformuleerd op basis van wetenschap en in samenwerking met kappers en haarstylisten.

Label M. heeft vier simpele categorieën om hun producten in te delen: cleanse, condition, create en complete. Veel van de producten bevatten natuurlijke ingrediënten en zijn parabenen-vrij. En het is uiteraard ook erg fijn dat de producten van Label M. aardig betaalbaar zijn.

Lees minder
Filters
23 producten
Sorteren op
23 producten
Sorteren op