• Voor 23:45 uur besteld = morgen bezorgd
  • Tot 9% korting bij 5 artikelen
  • Altijd snel antwoord op je vragen
  • Gratis cadeau bij orderwaarde van € 75

Jack Black

Jack BlackJack Black

Over Jack Black

Lees meer

Jack Black is een verzorgingsmerk voor mannen dat opgericht is in 2000. Toen waren er nog nauwelijks bedrijven bezig met goede verzorgingsproducten voor mannen. De naam doet veel mensen denken aan de acteur en komiek Jack Black, maar daar is de naam niet van afgeleid. Het merk bestond al geruime tijd voordat de acteur aan populariteit won.

Veel prestigieuze retailers erkennen de premium kwaliteiten van Jack Black, want Jack Black is (vooral in Amerika) verkrijgbaar bij de beste ketens en behoort tot de best verkochte verzorgingsmerken van mannen in de USA. De naam Jack Black is bedacht omdat het een makkelijke term is en je beste vriend bij wijze van Jack Black zou kunnen heten. Het is een toegankelijk merk met mannelijke producten.

Jack Black en Moquer

Halverwege 2015 startte de samenwerking tussen Jack Black en Moquer. Van origine was Moquer vooral gericht op haarstyling producten voor mannen, maar in 2015 werd er ook begonnen om meer verzorgingsmerken op te gaan nemen. Jack Black is een van de populairste grooming merken in de Verenigde Staten, dus dat was een ideaal merk om op te nemen in het assortiment.

Sindsdien zijn er steeds meer Jack Black producten uit de Verenigde Staten naar Europa gekomen en de beste zijn altijd bij Moquer te vinden.

Jack Black Producten

Jack Black heeft eigenlijk alles om jezelf van top tot teen te verzorgen. Ze hebben haarproducten, gezichtsproducten, lichaamsproducten, scheerproducten en ook anti-aging producten. Jack Black vindt het belangrijk dat hun producten natuurlijke ingrediënten bevatten en geen rare chemische bestanddelen. De formules bevatten geen toegevoegd parfum, geen kleurstoffen, geen sulfaten en worden ook net op dieren getest.

Door de uitgebreide lijn kan het lastig zijn om een keuze te maken, maar de Jack Black Face Moisturizer is het populairste product. De volledige naam is Jack Black Double-Duty Face Moisturizer SPF 20. Ideaal als je gaat voor hydratatie en bescherming tegen de zon.

Lees minder
Filters
39 producten
Sorteren op
39 producten
Sorteren op