• Voor 23:45 uur besteld = morgen bezorgd
  • Tot 9% korting bij 5 artikelen
  • Altijd snel antwoord op je vragen
  • Gratis cadeau bij orderwaarde van € 75

Bluebeards Revenge

The Bluebeards RevengeThe Bluebeards Revenge

Over Bluebeards Revenge

Lees meer

The Bluebeards Revenge is een Brits merk uit het zuidwesten van Engeland. Hun wortels liggen bij de kust en de lichtvoetige benadering voor serieuze producten voor mannen hebben zeker bijgedragen aan hun succes.

Bluebeards Revenge is opgericht na een weddenschap na het drinken van iets te veel rum. De eigenaar was uitgedaagd om scheerproducten te vinden die de meest hardnekkige stoppels kunnen scheren, maar daar slaagde hij niet in.

Daarom lanceerde hij zijn eigen producten in de zomer van 2010 genaamd The Bluebeards Revenge. Ook vooral het logo met een wit doodshoofd en gekruiste witte botten, bekend van de Jolly Roger piratenvlag, zorgde voor wat media-aandacht.

Bluebeard Revenge is dus van origine begonnen met scheerproducten voor mannen en dat ging hand in hand met de wederopstanding van de klassieke barbiershops. Tegenwoordig is hun merk flink gegroeid en hebben ze miljoenen producten verkocht in meer dan 100 landen

Bluebeards Revenge en Moquer

Moquer is van origine wat meer gericht op haar- en huidproducten, maar de afgelopen jaren is het assortiment scheerproducten flink gegroeid. Het werd dus hoog tijd om ook The Bluebeards Revenge aan te bieden in de shop.

Als je serieus wilt zijn met scheerproducten, dan hoort Bluebeards Revenge daar gewoon tussen. Het is een mooi Brits merk met betaalbare producten voor mannen. Een leuk modern merk met een klassiek tintje van de old school Britse barbershops.

The Bluebeards Revenge producten

Zoals eerder gezegd zijn ze bekend geworden met hun mooie scheerproducten, maar Bluebeard Revenge heeft tegenwoordig meerdere productlijnen. Zo zijn er ook huidproducten en haarstylingproducten.

In veel gevallen zijn de Bluebeards Revenge producten ook vegan. Ook mooi is dat ze hun producten in het Verenigd Koninkrijk produceren. Moquer is benieuwd welke producten er in de komende jaren nog bij gaan komen.

Lees minder
Filters
11 producten
Sorteren op
11 producten
Sorteren op