• Voor 23:45 uur besteld = morgen bezorgd
  • Tot 9% korting bij 5 artikelen
  • Altijd snel antwoord op je vragen
  • Gratis cadeau bij orderwaarde van € 75

Acca Kappa

Acca KappaAcca Kappa

Over Acca Kappa

Lees meer

Acca Kappa is een echt Italiaans familiebedrijf dat al sinds 1869 wordt gerund door de familie Krüll. De klassieke fabriek waarvandaan al hun mooie mannenproducten komen staat in Treviso. De cultuur en de elegantie van Acca Kappa komt voort uit de Bel Paese.

Acca Kappa is een historisch merk dat van origine erg bekend is vanwege hun elegante parfums, en professionele borstels, maar tegenwoordig hebben ze een ruim assortiment aan producten voor alles wat een man maar nodig kan hebben.

Hoewel ook Acca Kappa met de tijd is meegegaan, blijven ze trouw aan hun authentieke waarden en dat zie je terug in de producten. De liefde voor de natuur en de wil om mooie lichaamsverzorgingsproducten te maken staan fier overeind.

Acca Kappa en Moquer

In 2023 is Moquer begonnen om meer producten van Acca Kappa toe te voegen aan het assortiment om meer klassieke en Europese producten in het assortiment te brengen. Acca Kappa is daar bij uitstek geschikt voor met hun Italiaanse flair.

Moquer was vooral geïnteresseerd in de unieke en mannelijke geuren, maar er zijn meer Acca Kappa producten te vinden in de shop. De bedoeling is zeker om de samenwerking te gaan uitbreiden, zodat er meer mooie Acca Kappa producten zullen volgen.

Acca Kappa Producten

Zoals gezegd heeft Acca Kappa een heel rijk assortiment, maar het Acca Kappa parfum is erg bekend. Het is beschikbaar in verschillende geuren.

Dit merk heeft meerdere populaire productlijnen, zoals de Acca Kappa Muschio Bianco, wat Italiaans is voor Acca Kappa White Moss. Daarnaast is ook de Acca Kappa 1869 lijn een populaire optie. Binnen deze lijnen kan je parfums voor mannen vinden, bodylotions, douchegels, deodorants en nog veel meer.

Andere opties zijn de Acca Kappa Giallo Elicriso, Acca Kappa Calycanthus en Acca Kappa Green Mandarin productlijnen.

Veel producten van Acca Kappa zijn ook geschikt voor vrouwen. Voor meer producten voor vrouwen, bekijk dan onze vrouwenshop Magnoliah.nl!

Lees minder
Filters
32 producten
Sorteren op
32 producten
Sorteren op