• Voor 23:45 uur besteld = morgen bezorgd
  • Tot 9% korting bij 5 artikelen
  • Altijd snel antwoord op je vragen
  • Gratis cadeau bij orderwaarde van € 75

Clubman Pinaud

Clubman PinaudClubman Pinaud

Over Clubman Pinaud

Lees meer

Clubman Pinaud is van origine een Frans merk dat al meer dan 200 jaar bestaat. In 1891 begon Edouard Pinaud met parfums voor mannen en later zijn daar allerlei producten bijgekomen. Clubman Pinaud is een zeer authentiek merk met een rijke, Franse geschiedenis.

Tegenwoordig is Clubman Pinaud in Amerikaanse handen en het merk is meegegaan met de tijd. Maar het verloochent zijn achtergrond niet en veel van de producten hebben nog steeds unieke geuren.

Clubman Pinaud gaat dus al generaties mee en veel manen kennen het merk goed. De producten zijn modern, maar met een nostalgisch tintje.

Clubman Pinaud en Moquer

Toen Moquer meer scheerproducten begon aan te bieden, was Clubman Pinaud een van de eerste merken op de lijst. Vooral de aftershave lotions zijn erg gewild vanwege de unieke geuren. Moquer heeft veel moderne merken, maar probeert ook zeer gewaardeerde en klassieke merken, zoals Clubman Pinaud, aan te bieden.

Daarnaast is Clubman Pinaud, ondanks zijn rijke geschiedenis en authenticiteit, goed betaalbaar. Clubman Pinaud is een ideale aanvulling op andere scheer- en verzorgingsproducten voor mannen die Moquer rijk is.

Clubman Pinaud Producten

Clubman Pinaud heeft meerdere productlijnen en in de Moquer shop zijn vooral de scheerproducten beschikbaar. De aftershaves en haartonics zijn erg populair vanwege de unieke geuren en betaalbaarheid. Clubman Pinaud Eau de Portugal Hair Tonic en Clubman Pinaud Whiskey Woods zijn daar mooie voorbeelden van. Uiteraard werken ze ook goed om je geschoren huid te verlichten en je haar te verzorgen.

Ook de klassieke en originele verpakking maakt dat de Clubman Pinaud producten erg geliefd zijn bij mannen die houden van het klassieke nat-scheren.

Lees minder
Filters
8 producten
Sorteren op
8 producten
Sorteren op