• Voor 23:45 uur besteld = morgen bezorgd
  • Tot 9% korting bij 5 artikelen
  • Altijd snel antwoord op je vragen
  • Gratis cadeau bij orderwaarde van € 75

Triumph & Disaster

Triumph and DisasterTriumph and Disaster

Over Triumph and Disaster

Lees meer

Dit merk komt uit Nieuw-Zeeland en is opgericht door Dion Nash. Aan zijn vaderskant kwam hij uit een familie van boksers en aan moederskant uit een familie van kleermakers. Een interessante combinatie.

Toen Dion jong was, kreeg hij een gedicht van zijn vader van Rudyyard Kipling. Als recalcitrante tiener belandde het gedicht al snel in een la waar hij het meer dan twintig jaar later terugvond. Hij las toen de zin: “if you can meet with Triumph & Disaster and treat those two imposters just the same,” en daar komt het idee van Triumph and Disaster vandaan.

Triumph and Disaster is een merk dat wetenschap verbindt met natuurlijke ingrediënten. Een mooie combinatie voor een hoogwaardige lijn van haar- en huidproducten voor mannen.

Triumph and Disaster en Moquer

In de eerste jaren van Moquer maakte Triumph & Disaster onderdeel uit van het assortiment vanwege dezelfde filosofie van het merk als hierboven beschreven staat. Nieuw-Zeeland heeft een prachtige natuur en mooie ingrediënten om te gebruiken in kwalitatieve producten voor mannen.

Na een tijdje uit het assortiment te zijn geweest, zijn we blij om het merk sinds 2023 weer te mogen verwelkomen in de shop. Het is nog steeds een prachtig merk dat naadloos aansluit bij onze andere (veelal Amerikaanse) merken.

Triumph and Disaster producten

Triumph & Disaster combineert de kennis van de wetenschap met plantaardige ingrediënten voor hun producten. Zo selecteren ze verschillende ingrediënten uit Australië, Tasmanië, Mexico en Nieuw-Zeeland.

De producten zijn dus van zeer hoge kwaliteit en bevatten geen parabenen, sulfaten of siliconen. Op die manier weet je zeker dat je je haar en huid goed verzorgd. Populaire opties zijn de Triumph & Disaster Ponsonby Pomade en Triumph and Disaster Fibre Royale als je op zoek bent naar haarstyling producten, maar ze hebben ook zeer hoogwaardige en fijne huidproducten.

Lees minder
Filters
9 producten
Sorteren op
9 producten
Sorteren op