• Voor 23:45 uur besteld = morgen bezorgd
  • Tot 9% korting bij 5 artikelen
  • Altijd snel antwoord op je vragen
  • Gratis cadeau bij orderwaarde van € 75

Dauntless Grooming

Dauntless Modern GroomingDauntless Modern Grooming

Over Dauntless Grooming

Lees meer

Dauntless Grooming is een relatief nieuw merk uit 2019, maar oprichter Mike Smith draait al een tijdje mee in de wereld van Men’s Grooming. Zijn broer overleed in 2012 en hij was een groot van mode en grooming. Mike begon zich daardoor te verdiepen in deze wereld en begon vrij snel met het maken van product reviews.

Na 3 jaar van testen had Mike Smith een product gemaakt die hij durfde te releasen aan het publiek en Dauntless Grooming was geboren. Het is een echt familiebedrijf waar zijn vrouw en zoontje ook bij betrokken zijn.

Moquer en Dauntless Grooming

Enkele maanden na de oprichting van Dauntless Grooming nam Moquer het merk al op. Chris kende Mike Smith al van ModernManTV en de keuze was snel gemaakt om dit merk op te gaan nemen. Moquer was daarmee een van de eerste bedrijven die Dauntless Grooming naar Europe bracht en de producten beter bereikbaar maakte in Nederland en de rest van Europa.

Dauntless Grooming Producten

Dauntless Grooming heeft een mooi en uitgebalanceerd assortiment. Er is een clay, paste, wax en de Dauntless Grooming Oil is beschikbaar in meerdere geuren. Ook zijn er samenwerkingen met Cody Branson van Flagship Pomade, een van de mentoren van Mike Smith.

Het zijn natuurlijke producten die handgemaakt worden en veel support krijgen uit de ‘homebrew’ wereld. En er zijn uiteraard genoeg video’s op YouTube om te bekijken of deze producten iets voor jou kunnen zijn, maar de Dauntless Heavy Clay en Dauntless Matte Paste zijn het populairst vanwege hun matte finish.

Lees minder
Filters
8 producten
Sorteren op
8 producten
Sorteren op