• Voor 23:45 uur besteld = morgen bezorgd
  • Tot 9% korting bij 5 artikelen
  • Altijd snel antwoord op je vragen
  • Gratis cadeau bij orderwaarde van € 75

Layrite

LayriteLayrite

Over Layrite

Lees meer

Layrite draait al een lange tijd mee in de barbierswereld. Layrite Deluxe begon als barbershop in 1999 in Costa Mesa, California. De barbershop is een echt heiligdom voor mannen waar je je weer even in de jaren 40 waant.

In hun barbershop merkten de toekomstige eigenaren van Layrite dat veel mannen binnenkwamen met vet haar. Klanten gebruikten toen nog veel producten op oliebasis en dat zorgde vaak voor lastig te knippen haren, want producten op oliebasis wassen iets moeilijker uit.

Dat inspireerde Layrite tot het maken van pomades op waterbasis, want dat wast een stuk makkelijker uit. En zo is uiteindelijk in 2001 Layrite Deluxe geboren met hun waterbasis producten.

Layrite en Moquer

De samenwerking tussen Layrite en Moquer gaat terug tot 2015. Aangezien Layrite al in 2001 met pomades kwam, was het tijdens de oprichting van Moquer al een zeer populair merk vanwege de waterbasis pomades. Layrite is absoluut een klassiek men's grooming barbiersmerk, dus dat was een goede aanvulling op de moderne salonmerken die Moquer al had.

Layrite is ook een zeer betaalbaar merk en vult daarmee een belangrijke categorie van producten in de Moquer shop. Layrite is daarnaast een perfect merk om mee te beginnen als je nieuw bent in de wereld van premium producten voor mannen.

Layrite Producten

Layrite staat bekend om zijn waterbasis producten. De tagline van Layrite luidt: “holds like wax, washes out like gel!” De producten geven vaak een goede hold, maar wassen desondanks eenvoudig uit met warm water. De Layrite Pommade, de original en de superhold zijn daar een goed en geliefd voorbeeld van.

Vooral de Layrite Cement Clay en Layrite Natural Matte Cream zijn erg populair vanwege hun sterke hold en natuurlijke, matte finish. Ideaal dus als je op zoek bent naar extra hold. Maar ook de Layrite Super Hold Pomade behoort tot de klassiekers in de barbierswereld. Er is zelfs een Layrite beard oil beschikbaar, zodat je ook een klassieke snor kan stylen.

Het is ook fijn dat Layrite meerdere travel size producten beschikbaar heeft in 42 gram, want dan kan je producten uitproberen of meenemen op reis in je handbagage. Of je kan juist gaan voor een extra grote XL versie als je al weet dat het product super fijn voor je werkt.

Lees minder
Filters
18 producten
Sorteren op
18 producten
Sorteren op