• Voor 23:45 uur besteld = morgen bezorgd
  • Tot 9% korting bij 5 artikelen
  • Altijd snel antwoord op je vragen
  • Gratis cadeau bij orderwaarde van € 75

Klantenservice

Bestellen
U hoeft slechts vijf stappen te doorlopen om een bestelling te plaatsen. Klik hier voor de stappen.

Betalingsmogelijkheden
Op het moment zijn er vijf betalingsmogelijkheden in onze webwinkel. Hier meer over betalingsmogelijkheden.

Verzending & Bezorging
De standaard verzendkosten binnen Nederland bedragen €4,95. Bij bestellingen van €25,-- euro of meer zijn de verzendkosten binnen Nederland gratis. Voor de verzendkosten en levertijden naar Europese bestemmingen, kijk dan hier.

Veelgestelde Vragen
Heeft een vraag, kijk dan eerst hier om te zien of uw vraag er ook bij staat. Zo niet, dan kunt u ons bereiken op info@moquer.nl

Retouren & Klachten
Wij proberen altijd de beste producten en de beste service aan te bieden, maar mocht u iets willeren retourneren of een klacht hebben, lees dan hier wat u moet doen.

Contact
Heeft u een vraag en staat deze niet bij de meestgestelde vragen of heeft u een suggestie, dan kunt u ons bereiken op support@moquer.nl of kijk hier op de contactpagina.

Over ons
Wij snappen het als u graag wilt weten met wie u te maken heeft, dus kijk hier om meer te weten te komen over Moquer.nl en diens oprichters. 

Privacy Beleid
Moquer.nl doet er alles aan om uw privacy te waarborgen en zal uw gegevens alleen verstrekken aan partijen die betrokken zijn bij de verwerking van uw bestelling. Lees hier meer over het privacy beleid.

Algemene Voorwaarden
De algemene voorwaarden zijn wellicht niet het meest interessante gedeelte van de site om te bekijken, maar ze zijn hier inzichtelijk.