• Voor 23 uur besteld = morgen bezorgd
  • 5% korting vanaf 3 producten
  • Altijd snel antwoord op je vragen
  • Cadeau t.w.v. € 7,95 bij orderwaarde van € 75

TheSalonGuy

TheSalonGuyTheSalonGuy

Over TheSalonGuy

Lees meer

TheSalonGuy is een enorm populair hairstyling kanaal op YouTube. De man achter dit succesvolle kanaal is Stephen Marinaro. Een hairstylist met meer dan 20 jaar ervaring die ook geen onbekende is in de wereld van beroemdheden. Zo interviewde hij al James Franco (acteur), Nick Cannon (acteur/rapper) en vele andere celebrities.

De missie van TheSalonGuy is miljoenen mensen inspireren en adviseren over de nieuwste hair styling trends en mode. TheSalonGuy heeft momenteel meer dan 900.000 views per maand en meer dan 750.000 subscribers. Wanneer je regelmatig op YouTube hair styling tutorials bekijkt, dan heb je ongetwijfeld wel eens een video gezien van TheSalonGuy.

Het is dus niet zo vreemd dat Stephen TheSalonGuy zijn expertise gebruikte om een eigen productlijn te beginnen in 2015.

TheSalonGuy en Moquer

Moquer was er snel bij toen Stephen met eigen producten op de markt kwam. Eind 2015 kreeg Moquer als eerste in Europa de producten van TheSalonGuy en sindsdien is het een onmisbaar merk in de shop.

TheSalonGuy is niet zomaar een YouTube merk, want Stephen heeft meer dan 20 jaar ervaring in de kappersbranche. Daarom wist Moquer dat de producten een hoog niveau hebben en gezond zijn voor je haar. Het is een mooi, modern salonmerk dat perfect past bij de uitstraling van Moquer.

TheSalonGuy Producten

TheSalonGuy heeft veel verschillende producten en lanceert ook regelmatig nieuwe producten. Veel producten zijn ook geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Stephen TheSalonGuy is altijd op zoek naar producten met betere ingrediënten of een betere performance, dus regelmatig worden producten verbetert.

De producten bevatten natuurlijke ingrediënten en extracten om jouw haar optimaal te verzorgen. Ook zijn de meeste producten vrij van parabenen en sulfaten. Vooral de styling producten zijn erg populair, zoals de 25 Spray, Tidal Wave Sea Salt Spray en de Clutch haar klei.

Read less
Filters
3 producten
Sorteren op
3 producten
Sorteren op