• Voor 23:45 uur besteld = morgen bezorgd
  • Tot 9% korting bij 5 artikelen
  • Altijd snel antwoord op je vragen
  • Gratis cadeau bij orderwaarde van € 75

Arcadian Grooming

Arcadian GroomingArcadian Grooming

Over Arcadian Grooming

Lees meer

Arcadian Grooming is in 2014 opgericht door Eric Dale en het bedrijf is gevestigd in Knoxville, Tennessee. Hij begon met het maken van een baardolie en baardbalsem voor eigen gebruik, maar al snel waren zijn vrienden en een lokale salon ook geïnteresseerd en het bedrijf was geboren.

Arcadian, in het Nederlands arcadisch, betekent idyllisch of landelijk. Dat paste mooi bij het minimalistische karakter dat hij voor ogen had voor zijn merk en zo is hij aan de naam gekomen. Arcadian Grooming is een echt homebrewer merk met handgemaakt producten van natuurlijke ingrediënten.

Arcadian Grooming en Moquer

Arcadian Grooming is in 2017 aan het assortiment van Moquer toegevoegd. De interesse naar homebrew producten is al een tijdje aan de gang en dit merk mocht zeker niet ontbreken.

Daarom bracht Moquer dit merk in 2017 als eerste op de markt in Nederland en België. Sindsdien is het een vaste waarde in het assortiment en is Moquer nog steeds maar een van de weinige aanbieders die dit merk aanbiedt in Europa.

De producten van Arcadian Grooming

Arcadian Grooming begon met baardproducten, maar ze zijn vooral bekend vanwege hun Arcadian Clay Pomade en Arcadian Matte Paste. Recenter zijn ze ook begonnen met andere producten, zoals een scrub en gezichtsreinigers. Ook deze producten vallen goed in de smaak.

Veel mannen kunnen de natuurlijke ingrediënten waarderen en het feit dat er geen parabenen of sulfaten in de formules zitten. Maar Arcadian Grooming staat nog steeds vooral bekend om de matte stylingproducten met veel structuur.

Lees minder
Filters
20 producten
Sorteren op
20 producten
Sorteren op