• Voor 23:45 uur besteld = morgen bezorgd
  • Tot 9% korting bij 5 artikelen
  • Altijd snel antwoord op je vragen
  • Gratis cadeau bij orderwaarde van € 75

Muhle

MühleMühle

Over Mühle

Lees meer

Mühle is een echt authentiek Duits scheermerk dat is opgericht in 1945 door Otto Johannes Müller. Hij is ook verantwoordelijk voor het kenmerkende Mühle logo. Mühle is het Duitse woord voor molen, dus dat verklaart het logo ook meteen. In datzelfde jaar begon hij met de productie van scheerkwasten.

Na 20 jaar kwam Hans-Jürgen Müller aan het roer van Mühle, maar tijdens de communistische periode wordt het bedrijf toegeëigend door de staat. Pas in 1990, na de val van de muur, komt het bedrijf weer terug in de handen van de familie Müller. In 2006 gaat het Mühle voor de wind en groeit het bedrijf flink. Ook is het assortiment van Mühle flink uitgebreid. Nu heeft het merk alles wat je maar nodig kan hebben voor het klassieke nat-scheren.

Sinds 2008 is het bedrijf met Christian en Andreas Müller in de handen van de derde generatie. Mühle is dus een echt familiebedrijf dat al meer dan 75 jaar bestaat en meerdere prijzen gewonnen heeft.

Muehle Shaving en Moquer

Wanneer je aan producten denkt voor het klassieke scheren, dan is Mühle een van de eerste bedrijven waar je aan denkt. Daarom stond Mühle bovenaan de lijst van merken om toe te voegen toen Moquer besloot om zich ook meer op de markt van het nat-scheren te begeven.

Het mooie verhaal als familiebedrijf, de hoge kwaliteit Duitse producten en het grote assortiment, maakte het een perfect merk om op te nemen in de Moquer shop. Moquer werkte ook al samen met het moederbedrijf betreffende andere merken.

Mühle shaving producten

Zoals gezegd heeft Mühle een groot assortiment aan scheerproducten voor mannen. Denk aan klassieke scheermessen, zoals double edge safety razors, scheerkwasten en vele scheeraccessoires. De kwaliteit van de Mühle producten is uiteraard hoog en de producten zijn duurzaam. De producten kunnen een leven lang mee.

Mühle heeft maar liefst 12 designer series op het gebied van scheren en een aantal daarvan kan je in de Moquer shop vinden. Er zijn ook meerdere Mühle Shaving Kits of scheersets verkrijgbaar.

Soms zie je door de bomen het bos niet meer, dus wellicht is het goed om te weten dat de Muhle R89 hun meest populaire safety razor is in combinatie met de Muhle Shaving Soap Aloë Vera en uiteraard Muhle scheermesjes.

Lees minder
Filters
40 producten
Sorteren op
40 producten
Sorteren op