• Voor 23:45 uur besteld = morgen bezorgd
  • Tot 9% korting bij 5 artikelen
  • Altijd snel antwoord op je vragen
  • Gratis cadeau bij orderwaarde van € 75

Shear Revival

Shear RevivalShear Revival

Over Shear Revival

Lees meer

Shear Revival is een Amerikaans homebrew merk dat opgericht is in 2013. Oprichter Zachary West heeft meer dan 10 jaar ervaring in de kapperswereld en de persoonlijke verzorgingsindustrie. Die ervaring gebruikte hij om zelf producten te formuleren waar hij wel tevreden mee was. Shear Revival wordt handgemaakt in kleine oplages om de kwaliteit goed te kunnen waarborgen.

De missie van Shear Revival is om gezonde, veilige en voedende grooming producten aan te bieden die werken voor alle leeftijden, rassen en geslachten. De slogan is dan ook: "Made by the mindful, for the honest and earnest"

Shear Revival en Moquer

Moquer nam de producten van Shear Revival als een van de eerste in Europe op in het assortiment in 2016. Aangezien dit ook een zeer toonaangevend homebrew merk is, kon Moquer er niet omheen en hoorde het thuis in de shop.

Shear Revival weet goed wat er in de grooming community speelt en maakt unieke formules die zeer gewaardeerd worden. Moquer is erg blij dat deze kwalitatieve en gezonde producten al bijna 5 jaar beschikbaar zijn in de shop.

Shear Revival Producten

Tegenwoordig heeft Shear Revival een behoorlijk uitgebreid assortiment grooming producten. Het begon allemaal met haarstyling producten, maar tegenwoordig zijn er ook producten om je haar en huid te verzorgen. De formules bevatten natuurlijke ingrediënten en zijn vrij van parabenen of sulfaten.

Alle Shear Revival producten worden met de hand gemaakt in hun eigen lab. De producten zijn veilig en gezond voor je haar. Veruit het populairste product van dit merk is de Shear Revival Northern Lights, een veelzijdige matte paste. Maar ook de Shear Revivel Crystal Lake en Shear Revival Gray Ghost worden vaak gekozen.

Lees minder
Filters
26 producten
Sorteren op
26 producten
Sorteren op