• Voor 23:45 uur besteld = morgen bezorgd
  • Tot 9% korting bij 5 artikelen
  • Altijd snel antwoord op je vragen
  • Gratis cadeau bij orderwaarde van € 75

O'douds

O doudsO douds

Over O douds

Lees meer

O'douds Apothecary is een merk oorspronkelijk uit Brooklyn, New York, maar tegenwoordig gevestigd in Houston, Texas. Het merk kent een traditionele ontstaansgeschiedenis. Ook zij waren op zoek naar een goede natuurlijke pomade die aan hun eisen voldeed, maar de huidige producten op de markt voldeden niet. Daarom besloot Clayton Douds in februari 2014 om zelf aan de slag te gaan om een traditionele pomade op de markt te brengen. Hoewel het begon als een hobby en parttime baan, oversteeg de vraag naar O'Douds al snel de productie.

Maar ondanks deze groei blijft O'Douds Apothecary hun missie in de gaten houden, namelijk kwalitatief goede producten maken met de beste, natuurlijk ingrediënten. O'Douds is een relatief nieuw klassiek & old skool barber merk dat door steeds meer mannen wordt gewaardeerd.

O’douds en Moquer

O’douds producten zijn sinds januari 2016 te vinden in de Moquer shop. De producten waren nog niet beschikbaar in Nederland en België, dus dat was een mooie gelegenheid voor Moquer om dit echte homebrew merk te gaan aanbieden.

De groeiende trend van kleine ondernemingen die producten met de hand maken in hun eigen garage of lab gaat nog steeds door en O’douds is een van de bekendste voorbeelden uit de industrie. Daarom mocht dit mooie Amerikaanse merk niet ontbreken in de shop.

O'douds Apothecary Producten

Tegenwoordig heeft O’douds een uitgebreid assortiment aan producten. Ze begonnen met enkele haarstyling producten, maar tegenwoordig zijn er ook haarverzorgings- en baardproducten. Alle producten van O douds worden in-house en met de hand gemaakt met natuurlijke ingrediënten. Uiteraard worden er geen parabenen of sulfaten gebruikt.

De populairste styling producten zijn de O'douds Matte Paste en O'douds Pomade. Maar fijne styling producten wil je uiteraard weer uitwassen en daarom is de natuurlijke O'douds Shampoo ook zo populair. Allemaal producten zonder parabenen of sulfaten.

Lees minder
Filters
12 producten
Sorteren op
12 producten
Sorteren op