• Voor 23 uur besteld = morgen bezorgd
  • 5% korting vanaf 3 producten
  • Altijd snel antwoord op je vragen
  • Cadeau t.w.v. € 7,95 bij orderwaarde van € 75

Marvis

MarvisMarvis

Over Marvis

Lees meer

Marvis is een Italiaans merk met mondverzorgingsproducten voor mannen. Dit merk draait al enkele decennia mee, want het is opgericht in 1958 in Florence. Dit bijzondere merk is klassiek maar met een eigentijdse uitstraling. Marvis verrast met zijn tandpasta’s omdat het niet zomaar normale tandpasta’s zijn.

Het doel van Marvis is om een alledaagse bezigheid als tandenpoetsen te veranderen in een aangenaam momentje voor jezelf. Vergeet de klassieke tandpasta met een muntsmaak, maar denk aan unieke smaakcombinaties. Dat maakt Marvis een iconisch, origineel en eigenwijs merk.

Marvis en Moquer

Moquer begon in 2014 met vooral haarstylingproducten en daar werden vrij snel ook huidverzorgingsproducten aan toegevoegd. In 2018 werd Marvis toegevoegd, zodat je ook je mondverzorgingsproducten bij Moquer kan bestellen.

Marvis is ook niet zomaar een merk. Dit traditionele merk zullen de meeste mannen die zich bekommeren om grooming producten wel kennen en het heeft een beroemde status. Dit bijzondere en eigentijdse merk past perfect bij de klanten van Moquer.

Marvis Tandpasta en Mondwater

Marvis is vooral bekend om zijn tandpasta’s met bijzondere smaakcombinaties. Er zijn zeven verschillende opties die je allemaal bij Moquer kan vinden. Zo is er een dropvariant, maar ook een gembervariant of kaneelvariant. Niet meteen smaken waar je aan denkt bij een tandpasta.

Uiteraard doen de Marvis producten wat je ervan mag verwachten. Ze reinigen je tanden, zorgen voor een fris gevoel en verminderen tandplak. Zeker een interessant merk als je eens wat anders wilt proberen.

Read less
Filters
17 producten
Sorteren op
17 producten
Sorteren op