• Voor 23:45 uur besteld = morgen bezorgd
  • Tot 9% korting bij 5 artikelen
  • Altijd snel antwoord op je vragen
  • Gratis cadeau bij orderwaarde van € 75

Recipe for Men

Recipe for MenRecipe for Men

Over Recipe for Men

Lees meer

Recipe for Men is een Zweeds grooming merk voor mannen dat sinds 2002 producten fabriceert. Ze zijn zeer probleemoplossend gericht en gaan voor zichtbare resultaten. Ze gaan niet zomaar mee met de nieuwste trend, maar blijven reëel en eerlijk in hun aanpak.

Scandinavische winters kunnen zeer veeleisend zijn voor je huid, maar daar weet Recipe for Men wel raad mee. Alle producten worden getest in weersomstandigheden die jouw huid aan kunnen tasten. De Recipe for Men producten zijn geavanceerd en zorgvuldig geformuleerd in hun Zweedse laboratorium met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten.

Recipe for Men en Moquer

Begin 2016 kwam een groot deel van het assortiment van Recipe for Men producten beschikbaar in de Moquer shop. Moquer werkt graag samen met mooie, Europese merken en daar valt Recipe for Men zeker onder. Op die manier kan Moquer goede huidverzorgingsproducten voor mannen bieden van Scandinavische kwaliteit.

Recipe for Men Producten

Recipe for Men is vooral bekend vanwege zijn huidverzorgingsproducten, zodat jouw huid ook koude Scandinavische winters kan weersteen. De producten zijn gemaakt op basis van de laatste research, maar zonder valse beloftes te doen. De artikelen zijn gemaakt op basis van wat klanten willen om mannen de beste huidverzorging te bieden.

Dit zijn zeer hoogwaardige producten gemaakt met streng geselecteerde ingrediënten. Veel van de artikelen zijn vrij van parabenen en sulfaten en vervaardigd met natuurlijke extracten. Het gebalanceerde assortiment zorgt ervoor dat jij jouw skincare routine eenvoudig kan upgraden naar een hoger niveau.

Om alvast te helpen bij het maken van een keuze kunnen we mededelen dat de Recipe for Men SPF 30 erg populair is, want het is een moisturizer die bescherming biedt tegen de zon. Daarnaast zijn veel mannen ook te spreken over de Recipe for Men Under Eye Gel om wallen te verminderen.

Lees minder
Filters
17 producten
Sorteren op
17 producten
Sorteren op