• Je producten snel in huis!

  Voor 23:00 besteld = morgen in huis!
  En gratis thuisbezorgd vanaf €25

 • Volumekorting

  5% korting vanaf 3 producten.
  Oplopend tot 9% bij 5 items.

 • De beste klantenservice

  Altijd snel antwoord op je vragen.
  Per mail of social media.

 • Gratis cadeau bij €75+

  Een Billy Jealousy Ocean Front Wash
  met een waarde van €7,95

Moquer | It's a man's business

Winkelwagen 0
€ 0,00

Firsthand Supply

Firsthand Supply

Geschiedenis van Firsthand Supply


Firsthand Supply is opgericht door Filipe Inacio en Josh Hester in Bosten, USA. Filipe kon geen goede haarstylingproducten voor mannen vinden zonder dat er veel chemische ingrediënten inzaten, dus begon hij zelf met experimenteren. Na slechts 6 maanden liep het bedrijf zo goed dat hij zijn baan op kon zeggen en zich volledig kon richten op Firsthand Supply.

Firsthand Supply heeft als slogan: “Mensen doen er toe, dus maken we producten die er toe doen.” Dat betekent ook dat alle ingrediënten gezond moeten zijn en van goede bronnen moeten komen. Daarnaast heeft Firsthand Supply ook veel moeite gestoken in het milieuvriendelijk maken van hun verpakkingen.

Firsthand Supply en Moquer

Eind 2017 begon de samenwerking tussen Firsthand Supply en Moquer. Vooral na de rebranding van het merk paste het perfect in het hoogwaardige segment van Moquer. Firsthand Supply denkt over alles in de keten na, dus alles is van hoge kwaliteit.

Moquer vond de producten geweldig, maar ook het hele verhaal achter Firsthand Supply. Niet veel merken zijn zo transparant bezig met de kwaliteit van ingrediënten en verpakkingen. Moquer probeert zelf ook zo min mogelijk plastic te gebruiken bij het inpakken van bestellingen.

De producten van Firsthand Supply

Firsthand Supply bracht na hun rebranding het aantal producten in hun assortiment terug tot een kleine kern met essentiële producten. Ze hebben nu alles wat je nodig hebt voor je haar en lichaam. De ingrediënten zijn allemaal zorgvuldig gecontroleerd en de formules zijn zo natuurlijk mogelijk. Daarnaast zijn alle verpakkingen ook van gerecycled plastic, want ook daar hebben ze veel energie ingestoken.

De haarstylingproducten van Firsthand Supply zijn het populairst. Duurzame producten die ook nog eens goed presteren. Firsthand Supply is een merk dat jouw haar op zijn plek houdt, gezond houdt en ook nog eens nadenkt over de ecologische afdruk van hun producten.

Filteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina