• Voor 23:45 uur besteld = morgen bezorgd
  • Tot 9% korting bij 5 artikelen
  • Altijd snel antwoord op je vragen
  • Gratis cadeau bij orderwaarde van € 75

Uppercut Deluxe

Uppercut DeluxeUppercut Deluxe

Over Uppercut Deluxe

Lees meer

Uppercut Deluxe is een Australisch merk opgericht door Luke Newman en Steve Purcell. De naam komt van de opa van Luke Newman. Zijn opa was namelijk een bokser en had de naam "Uppercut." Beiden hebben jaren ervaring in de barber industrie en vonden de bestaande merken niet goed aansluiten bij de vibe in hun barbershop.

En dus bedachten ze Uppercut Deluxe met traditionele grooming producten, waaronder hun bekende pomades. Uppercut Deluxe is dus eigenlijk geboren uit frustratie, omdat andere producten niet goed aansloten bij hun wensen. En aangezien ze zelf echte barbiers waren, wisten ze precies wat ze wilden hebben.

Uppercut Deluxe en Moquer

In 2015, ongeveer een jaar na de oprichting van Moquer, werd het merk Uppercut Deluxe opgenomen in het assortiment. Uppercut Deluxe is een echt barbiersmerk en vulde daarmee een gat op in het assortiment van Moquer, want Moquer had vooral veel salonmerken.

Daarnaast was Uppercut Deluxe al een groot merk in 2015 en was de vraag groot naar deze producten. Daarom mocht dit merk niet ontbreken en sindsdien is Uppercut Deluxe altijd een erg populair merk geweest in de shop. Wanneer Uppercut Deluxe uitkomt met nieuwe producten, dan neemt Moquer ze vaak snel op.

Uppercut Deluxe Producten

Uppercut Deluxe heeft tegenwoordig een grote range aan grooming producten voor mannen. Vooral de pomades zijn echte klassiekers, met als populairste opties de Uppercut Deluxe Pomade, ook wel Uppercut Pomade genaamd, en de Uppercut Matte Pomade. Maar ook de Uppercut Wax wint aan populariteit vanwege zijn veelzijdigheid.

Maar tegenwoordig heeft Uppercut Deluxe alles wat je maar nodig hebt voor je haar en baard. Dus wanneer je van klassieke barbier producten houdt, dan is dit merk zeker een blik waard. Ga voor een Uppercut Gel of Uppercut Styling Gel en je haar zal je dankbaar zijn.

Haarproducten zijn echter niet het enige wat Uppercut Deluxe aanbiedt. Denk aan de Uppercut Beard Balm of Upperut Conditioner bijvoorbeeld. Dit merk heeft echt alles wat je maar nodig kan hebben als man!

Met zo'n ruim assortiment kan het lastig kiezen zijn, maar wellicht is het geen verrassing dat de Uppercut Deluxe Pomade veruit het populairste product is. Liever wat minder glans? Dan zou ik zeker kijken naar de Uppercut Matte Pomade.

Lees minder
Filters
37 producten
Sorteren op
37 producten
Sorteren op